Właśnie dziecko mi zasnęło, a ja sobie uzmysłowiłam, że założyłam mu samą formowankę bambusową bez otulacza.
Na śpiąco musiałam mu jakoś go założyć. Na szczęście udało się.![]()
Właśnie dziecko mi zasnęło, a ja sobie uzmysłowiłam, że założyłam mu samą formowankę bambusową bez otulacza.
Na śpiąco musiałam mu jakoś go założyć. Na szczęście udało się.![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
aleza sprawną akcję "doubierania"...
Ja raz przebierając w nocy założylam kushies tył na przód - doprawdy nie wiem jak to się stało![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Mnie się kilka razy zdarzyło założyć Ewce pieluchę, którą jej przed chwilą zdjęłam, a potem się dziwiłam, że tak szybko zasiusiana![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
Ja notorycznie zapoinam o papierku-wprowadziliśmy zasadę, że kupę spiera ten, kto nie dał papierka a nie ten, kto akurat zmienia pileuchę.
Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014![]()
Witek -Wielka Niespodzianka 06.08.2018
Akcja "doubierania" doprawdy wiele nerwów mnie kosztowała. Ale udało sie ufff.
Mayka tył na przód?A to było w nocy, czy przed spaniem? Bo jeśli w nocy, to wiesz jeszcze zrozumiałe, człowiek zaspany.
![]()
Kammik zasiusianą to jeszcze mi sie nie zdarzyło. Ale wszystko przede mną w takim razie.
Mnie się zdarzyło już kilka razy założyć za dnia samą formowankę bez otulacza. Ostatni raz przedwczoraj.
Ale, żeby na noc?![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Mi też sie zdarzyło założyc kieszonkę bez wkładki
Mój luby ma znowu problemy kiedy zakładać otulacz, a kiedy nie. I zadrzyło się już, że na kieszonce BG wylądawały szorty wełnianie![]()
mój mąz potrafił na otulacz polarowy ... PUlowy założyć(bez niczego co chłonie na pupe oczywiscie )
H- 28.06.2008 r., M -05.06.2001 r.
mojdom13.blogspot.com
http://http://www.chusty.info/forum/...ad.php?t=46784pieluszki wielorazowe
---> w razie zapchania skrzynki pw---> dosr@poczta.wp.pl
Ja odkąd mąż założył kieszonkę bez wkładu, wszystkie pieluszki szukuję, tak żeby były gotowe do założenia, włącznie z papierkami (chociaż te już od pewnego czasu nie są potrzebne, bo mała woła i sama idzie do toalety zrobić grubszą sprawę)
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012