Pokaż wyniki od 1 do 20 z 21

Wątek: Wasze Dzieci i Wasze hobby-pasje życiowe?

Mieszany widok

gosia1974
    Guest

Domyślnie Wasze Dzieci i Wasze hobby-pasje życiowe?

Coraz częściej na forum można znaleźć tematy, które nie dotyczą tylko chust, problemów zdrowotnych dzieci, ząbków,pieluch i.t.p. Są wątki o podróżach, planowanych rejsach, koncertach w których uczestniczą Maluchy, torebkach szytych przez Małe Krawcowe
    Stąd moje pytanie. Czy Wasze Dzieci uczestniczą w Waszych osobistych pasjach? /Część - zapewne tak - o tym świadczą wzmiankowane tematy - a co z resztą?/
    Pytanie zadaję z ciekawością, bo sama zaczynam myśleć o wakacjach i kolejnym sezonie rycerskim
    Mamy z Małżem własne bractwo, od wielu lat bierzemy czynny udział w inscenizacjach Grunwaldu /tzn. ja się głównie obijam, a małż obija innych rycerzy w blachach, tudzież prowadzi Chorągiew/ No i 'bujamy' się po turniejach Ostatni sezon musiałam sobie odpuścić, ze względu na narodziny Maniusi, ale w nadchodzącym - nie ma bata - jedziemy całą Rodziną /Zwłaszcza, że szykuje się historyczny jubileusz/.
    Niespełna miesięczna Maniusia była na dwóch turniejach, chrzest też miała historyczny - w odpowiedniej szatce, z obstawą bractw i zakonów rycerskich Rodzice i Chrzestni też w strojach z epoki

Jak jet u Was? Też 'ciągacie' Maluchy do tego, co Was pasjonuje?

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

A i owszem!
    Wciskam młodego do chusty i ciagam na KK

A poważniej to ja żeglarka (od czasów postudiowych na pół gwizdka), poprzedni sezon sobie odpuściłam niemniej w przyszłym roku dziecię na bank z nami pożegluje (chociażby po Turawie)
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

gosia1974
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mayka1981 Zobacz posta

A poważniej to ja żeglarka (od czasów postudiowych na pół gwizdka), poprzedni sezon sobie odpuściłam niemniej w przyszłym roku dziecię na bank z nami pożegluje (chociażby po Turawie)
    1. ChOW w Turawie zaliczyła Koleżanka?
    2. Pracuje jeszcze to ustrojstwo na Średnim, co miało uczynić wodę zdatną do użytku?

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gosia1974 Zobacz posta
    1. ChOW w Turawie zaliczyła Koleżanka?
    2. Pracuje jeszcze to ustrojstwo na Średnim, co miało uczynić wodę zdatną do użytku?
    Ad1. raz tygodniowo, szkolenia dalej w Polsce zaliczałam
    Ad.2.Pracuje ponoć - a takowe w Barlinku odwaliło kawał dobrej roboty, woda jak łza tylko nie taka słona
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

gosia1974
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mayka1981 Zobacz posta
    Ad1. raz tygodniowo, szkolenia dalej w Polsce zaliczałam
    ja nie tygodniowo, ale w bardziej zmasowany sposób A później na Mazury bryknęłam I dalej

Chustomanka Awatar jujama
    Miejscowość
    okolice Legionowa :)

Domyślnie

Nasi chłopcy mają za sobą żeglarski chrzest na Cykladach. W przyszłym roku rejs również planowany.
    JUlcza (16.04.2006), JAcusiowa (9.05.2008) i MAćkowa (14.12.2012) mama Magda
    http://jama-jujamy.blogspot.com/

Chustofanka Awatar claribell
    Miejscowość
    Kraków / Czaniec

Domyślnie

Ja się śmiałam, że wrócę do grania w orkiestrze górniczej z dzieciem na plecach Ale doszliśmy do wniosku, że jeszcze Młody oberwie suwakiem od puzonu i co wtedy Więc chyba jednak zrezygnuję

A tak szyje moja Mama :* - www.efartuchy.pl

Chusteryczka
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

My z mężem żadnych ekstremalnych pasji co prawda nie mamy, chodzimy jedynie po górach. W tym roku byliśmy tylko kilka razy na jurze (ale to ze względu na mój nieciekawy poporodowy stan zdrowia) W przyszłym roku Młody będzie się nosił po górach z nami Eh Tatry mi się marzą, już cztery lata nie byłam.

Uprawnienia umieszczania postów