aleza sprawną akcję "doubierania"...
Ja raz przebierając w nocy założylam kushies tył na przód - doprawdy nie wiem jak to się stało![]()
aleza sprawną akcję "doubierania"...
Ja raz przebierając w nocy założylam kushies tył na przód - doprawdy nie wiem jak to się stało![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Mnie się kilka razy zdarzyło założyć Ewce pieluchę, którą jej przed chwilą zdjęłam, a potem się dziwiłam, że tak szybko zasiusiana![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
Ja notorycznie zapoinam o papierku-wprowadziliśmy zasadę, że kupę spiera ten, kto nie dał papierka a nie ten, kto akurat zmienia pileuchę.
Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014![]()
Witek -Wielka Niespodzianka 06.08.2018
Akcja "doubierania" doprawdy wiele nerwów mnie kosztowała. Ale udało sie ufff.
Mayka tył na przód?A to było w nocy, czy przed spaniem? Bo jeśli w nocy, to wiesz jeszcze zrozumiałe, człowiek zaspany.
![]()
Kammik zasiusianą to jeszcze mi sie nie zdarzyło. Ale wszystko przede mną w takim razie.
Mnie się zdarzyło już kilka razy założyć za dnia samą formowankę bez otulacza. Ostatni raz przedwczoraj.
Ale, żeby na noc?![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl