Przyznać się ... kto szyje?
Tak się zastanawiam czy dużo nas jest![]()
Przyznać się ... kto szyje?
Tak się zastanawiam czy dużo nas jest![]()
Ja szyję, ale tylko dla jednego małego gościatzn mamy jedną BG i dwie pary wełnianych gatków, a reszte to szyta przeze mnie kieszonki pulowe( tak ok 20)
Mój mąż poszył.![]()
ja szyje tez. Najpierw z polaru i flanelki AIO, pare formowanek, a potem zazegnalam AIO i formowanki i przerzucilam sie na otulacze i kieszonki (zapinane z tylu) z PULa i welurku, z tym, ze moje ostatnie dwa wykroje leza na akwarium (czemu tam, to nie wiem w sumie) od miesiaca i czekaja cierpliwie na zszycie...![]()
K. i J. 17.07.2008, W. 07.02.2013
1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!
Ja mam na swoim koncie pieluchy dla Zuzi i "parę" pieluch "dla ludzi" (teraz, kiedy pracuję juz nie starcza na to czasu).
Zaczęłam też szyć pieluchową wyprawkę dla Młodego. Pulowych kieszonek na razie mam dość, malutkie formowanki się szyją ale strasznie zaintrygowały mnie pieluszki Tetro od Kingi. Byłabym niezmiernie szczęśliwa, gdyby udało mi się poszyć dobre, wygodne formowanki one size. Chyba kupię jedną na próbę i na wzór.
Franek 4.12.2008 Staszek 24.10.2010
podaj dalej
gatki podaj dalej
magnolia-podajdalej.blogspot.comhttps://www.facebook.com/podajdalej.magnolia/
mamy szyjace!
moze potrzebujecie "żywego" wzoru na formowanki?
mam do oddania Poppolini na napy z regulowanym rozmiarem ; z metki rozmiar S (2szt) i L (1sz) oraz cos co wyglada jak totsbots na rzepy (metka sprana calkowicie)
chyba sa bambusowe, maja teraz malo apetyczny kolor jakby kawa latte z za duza iloscia wody
sa straszliwie zuzyte wiec nadaja sie albo na smietnik albo dla kogos szyjacego kto potrzebuje jako wzoru albo do muzeum pieluch wielo
i przepraszam za OT
i ja szyjęJustnic pw pisze
![]()
H- 28.06.2008 r., M -05.06.2001 r.
mojdom13.blogspot.com
http://http://www.chusty.info/forum/...ad.php?t=46784pieluszki wielorazowe
---> w razie zapchania skrzynki pw---> dosr@poczta.wp.pl
od trzech dni siedzę przy maszynie, bo mi dziec z pieluch powyrastał, również szytych przeze mnie![]()
„Dziecko najwięcej miłości potrzebuje wtedy, gdy najmniej na nią zasługuje”
Zuzia '02, Janek '04, Ewa '08
Ja też czasem usiądę przy maszynie i coś tam uszyję.![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
JustNicNo a ja po pierwszym czytaniu pomyślałam, że piszesz o swoim dzieciumoze potrzebujecie "żywego" wzoru na formowanki?Głodnemu chleb na myśli widać.
Aloha ja tez tak pomyslalam
juz mialam prawie wizje jak mierze pieluszki na "modelu"![]()
1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!
Aloha są takie lale, śliczne bobaski. Niestety raczej nie tanie są.![]()
Zuzanna i Franciszek
Zuzanna i Franciszek
ja mam w domu dwie owce pluszowe, przytulanki dzieci - akuart o rozmiarach jakie one mialy, jak sie urodzily - i ostatnio olsnilo mnie, ze pzreciez zawsze dla tych owiec moge szyc![]()