może jakby wyspana była niewyspana, to by się jej odechciało walki z dziecakami i poprostu by się z nimi położyła spać i by problemu nie było![]()
ooo matkoooo
zaraz mnie coś trafi ....
gdzie nie wejde to czytam ten sam post
Czy mi sie dwoi i troi w oczach ?![]()
Mama Kubusiai Basi
no dobra: przenosimy dyskusję o spaniu z powitań tu: http://www.chusty.info/forum/showthr...895#post469895
wyspana - witaj.
też polecam używanie szukaja![]()
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
DZIĘKUJĘ ZA pomoc,wskazówki itp. (dzięki mart)
Ostatnio edytowane przez wyspana ; 19-12-2009 o 15:10
wyspana sorry ale naprawdę nie opisujesz niczego nadzwyczajnego, myślę, że to normalka przy dwójce małych dzieci, ja Ci zazdroszczę, że chcą się przytulić do Ciebie obie jednocześnie, bo mój starszy nie podejdzie do mnie bliżej niż na pół metra jak mam Hankę na rękach i jak wtedy uśpić obydwoje jednocześnie?
miałam tego nie pisać żeby nie wzmagać bałaganu ale nie mogłąm się powstrzymac, wybaczcie, bo szczerze mówiąc drazni mnie to mieszanie watków.
wyspana tu Cię witamy a o spaniu idź pisac w jakimś wątku do tego przeznaczonym
a może Ty wyspana jesteś bo coś dawkujesz sobie?
Witaj - i ostrzegam, że to forum się do bycia bardziej wyspaną nijak nie przyczynia(bo jak wcielisz dobre rady to wrócisz do kompa czytać dalej i ze spania nici...
)
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
to BYŁ dla mnie ważny temat a wydaje mi się ,że temat METODA USYPIANIA przeczytają mamy które problem z tym mają!!!
-to czytają wszyscy
to jest wątek powitalny
ech....
i jedyne z czym się moge zgodzić to to iż jest denerwujący
Mama Kubusiai Basi
![]()
wyspana pisze chaotycznie bo jest nie-wyspana tylko "nie" zgubila![]()
Witaj wyspana
Dziewczyny, dajcie spokoj, nie wszędzie panuje taki ład jak u nas, przyzwyczai sie dziewcze.
P 1995, A 1997, B 2008, W 2015 i L 2017
jestem matką idealnej córki i równie idealnych czterech synów
No witaj!Ale wątek powitalny wykręciłaś,ho,ho![]()