Ufffffff.A powiedz, jak wygląda to pokazywanie, ze chce siusiu? Bo ja nigdy nie wiem (fakt, u nas nocnikowanie dopiero od dwóch tygodni trwa), czy jak Ewka pokazuje na nocnik to znaczy "chcę siusiu", czy też trzeba wtedy powiedzieć "tak,tu robisz siusiu", zasadniczo czuję się jakbym grała w kalambury
![]()

A powiedz, jak wygląda to pokazywanie, ze chce siusiu? Bo ja nigdy nie wiem (fakt, u nas nocnikowanie dopiero od dwóch tygodni trwa), czy jak Ewka pokazuje na nocnik to znaczy "chcę siusiu", czy też trzeba wtedy powiedzieć "tak,tu robisz siusiu", zasadniczo czuję się jakbym grała w kalambury
Odpowiedz z cytatem

No i pozytywna sprawa jest taka - wczoraj sikał co 20 minut prawie jak w zegarku, a dziś już co 30 - 40min. Konsekwentnie go wysadzam i nawet jak sie dzisiaj raz zaczął sikac w pieluchę i pokazał od razu ze robi to i tak wzięłam go na nocnik no i jeszcze do nocnika zrobił resztę. Skoro nocnikujecie się dopiero od dwóch tygodni to masz prawo czuc się jak w kalamburach, my wysadzamy się odkąd mały skończył 4 mce i dopiero teraz czuję komunikację faktyczną, wcześniej wszystko na czuja (no kupy komunikował) Powodzenia Kammik