NO, przyznać się- kto był?
Mój M. stał tam z Kolcami i właśnie dzisiaj sobie przypomniał, że kogoś widział w "tęczowej" chuście (czyli to mógłby być jakikolwiek pasiak)
Ze szczegółów tylko jeszcze wiem że Ona w chuście, a On z brodą![]()
NO, przyznać się- kto był?
Mój M. stał tam z Kolcami i właśnie dzisiaj sobie przypomniał, że kogoś widział w "tęczowej" chuście (czyli to mógłby być jakikolwiek pasiak)
Ze szczegółów tylko jeszcze wiem że Ona w chuście, a On z brodą![]()
Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
Małe dzieła mojej Dużej już panny
Co robią moje dwie lewe ręce
ja tak OT bo nie byłam: może będziesz wcześniej uprzedzać, gdzie kolczyki autorstwa Twojego M. można nabyć??![]()
![]()
Karolina - 16.05.2008
Weronika - 21.01.2011
nie pomyślałam![]()
a obecnie kolce można nabyć pisząc pw do mnie i mogę przesłać zdjęcia na maila
a tak OT- te Mikołajki Folkowe to totalna porażka była- NIKT nie kupił ani JEDNEGO nawet kolczyka![]()
eh, tak mi sie teskno za studenckimi czasy zrobilo... To taka fajna impreza byla...
Kim (2009) & Tim (2011) - i 5 Aniolkow
yyyyy, no co za obora. Ja tam wbiegłam - ale w niedziele po 20 stej, to juz tylko jakies zgliszcza były. a jechalismy z dzieckiem specjalnie po to zebym mogla sobie kolczyki kupic....
i byłam z chustą...w ręce, a mąz niosł Blanke w foteliku - no stwierdziłam ze jak bedzie fajnie to ją w chatce rozbiore i zamotam.ale nie było - i kupiłam cos na siłe a mąz z Blanką uciekł-on sie boi wirusów
.
ooo, Hainaut, nie wiedziałam że masz coś wspólnego z Lublinem
no, obora niezła byław piątek i w sobotę też nic ciekawego nie sprzedawali (no oprócz kolców M.
) I w ogóle ludzi mało było
Ale właśnie najpierw o tobie, sylvetta pomyślałam, ale do opisu nie pasowałaś![]()
Ostatnio edytowane przez edoro ; 15-12-2009 o 13:09
no proszę! kto by się spodziewał że na forum jest więcej Lubliniaczek (oprócz tych ujawnionych)
może ktoś jeszcze się przyzna?![]()