Pokaż wyniki od 1 do 20 z 47

Wątek: Mamy szyjące pieluszki

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Aloha
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie Mamy szyjące pieluszki

Przyznać się ... kto szyje?

Tak się zastanawiam czy dużo nas jest

Chusteryczka Awatar Tinta
    Miejscowość
    dolnośląskie

Domyślnie

Ja szyję, ale tylko dla jednego małego gościa tzn mamy jedną BG i dwie pary wełnianych gatków, a reszte to szyta przeze mnie kieszonki pulowe( tak ok 20)

Chustofanka

Domyślnie

Mój mąż poszył.

Chustoholiczka
    Miejscowość
    daleko i blisko

Domyślnie

ja szyje tez. Najpierw z polaru i flanelki AIO, pare formowanek, a potem zazegnalam AIO i formowanki i przerzucilam sie na otulacze i kieszonki (zapinane z tylu) z PULa i welurku, z tym, ze moje ostatnie dwa wykroje leza na akwarium (czemu tam, to nie wiem w sumie) od miesiaca i czekaja cierpliwie na zszycie...
    K. i J. 17.07.2008, W. 07.02.2013

1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

Ja mam na swoim koncie pieluchy dla Zuzi i "parę" pieluch "dla ludzi" (teraz, kiedy pracuję juz nie starcza na to czasu).
    Zaczęłam też szyć pieluchową wyprawkę dla Młodego. Pulowych kieszonek na razie mam dość, malutkie formowanki się szyją ale strasznie zaintrygowały mnie pieluszki Tetro od Kingi. Byłabym niezmiernie szczęśliwa, gdyby udało mi się poszyć dobre, wygodne formowanki one size. Chyba kupię jedną na próbę i na wzór.

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Chustoguru Awatar ala
    Miejscowość
    tu i tam

Domyślnie

i ja

erithacus możesz też uszyć coś podobnego jak TotsBots (ja mam akurat bambusową na napki, wg mnie przy fajnym złożeniu pasuje też tak od 5kg)
    DOULA

najczęściej zaglądam z telefonu, więc proszę o cierpliwość w odpisywaniu

Chustomanka Awatar araszara
    Miejscowość
    południowe okolice Warszawy (dawniej okolice Paryża)

Domyślnie

No ja też po trochu szyję dla mojego dziecia starszego (16 m-cy), a ostatnio zaczynam myśleć o wyprawce dla młodszego, co za kilka miesięcy się urodzi. Mam malutki kącik z małym biurkiem i maszyną, a resztę muszę robić na stole od wszystkiego. To co szyję, jeszcze nie nadaje się dla świata, więc chętnie bym coś kupiła u bardziej doświadczonych w szyciu pieluchomanek, bo chcę zrobić upominki znajomym młodym mamom, a zakupy markowe są zbyt kosztowne. Jestem na tym forum od niedawna, a tymczasowo mam ograniczone możliwości na wertowanie w morzu tutejszych informacji, więc jeśli któraś z Was szyjących i sprzedających mogłaby do mnie napisać - będę wdzięczna, bo jeszcze nie wiem jak Was szukać.

Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Araszara, dziewczyny które szyją również dla innych wystawiają się w dziale Handmade. Możesz sobie popatrzeć, bo każda szyje trochę inaczej, z różnych materiałów itp.

Chustomanka Awatar araszara
    Miejscowość
    południowe okolice Warszawy (dawniej okolice Paryża)

Domyślnie

Dziękuję Aloha za podpowiedź.

ps.
    Twoje pieluszki już widziałam na Twojej stronie, ale miałam problem by sie skontaktować w sprawie zamówienia, więc dzisiaj wysłałam Ci tutaj wiadomość na priva.

Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

zauważyłam
    i odpisałam oczywiście.

Chusteryczka Awatar tysia
    Miejscowość
    Lublin/Wilkołaz

Domyślnie

Ja szyję formowanki dla syna
    Czeka mnie niebawem wymiana garderoby pieluszkowej bo mi mężczyzna rośnie jak na drozdzach
    Adam 2009
    Alicja 2011

Uprawnienia umieszczania postów