Tak, wysyłamy za granicę, nie ma problemu![]()
Tak, wysyłamy za granicę, nie ma problemu![]()
Kinga Cherek,
- Autorka książki i eBooka: www.bezpieluch.pl
- Producent chust: www.chusta.pl
- Producent pieluszek wielorazowych i chust: www.tetro.pl
- www.szkolachustonoszenia.pl
Już nie pamiętam kiedy ostatnio jakiś zakup tak pozytywnie mnie zaskoczył jak pieluszki Tetro. Zachęcona kolorkami, ceną postanowiłam zakupić kilka szt, pomimo przekonania, że pieluszki sprawdzają się raczej u dla starszego, chodzącego już dziecka (mój synek ma dopiero 6 tyg). No i się okazało, że jak dla nas są super- łatwo sie zakładają, gumkie nie odciskają, pupa zgrabna. Chyba detronizują inne pieluszki (lubimy składane i formowanki, kieszonki i AIO nie bardzo), a mamy wiele naprawdę róznych firm.
O chłonności, czasie schnięcia, sztywnieniu dziewczyny już pisały, więc jeszcze kilka słów o szerokości w kroku - zauważyłam,że ta niebieska jest węższa od pozostałych kolorków o jakieś 2 cm. Nie wiem, czy to zamierzony patent czy po prostu taki egzemparz mi się trafił
Chciałam kupić jedną pieluszkę na próbę, ale zmroziła mnie cena przesyłki. Znalazłam pieluszki tetro na aukcji allegro u innego sprzedawcy (gdzie cena wysyłki jest niska) i zastanawiam się, czy to są TE pieluszki tetro, czy jakieś innePowie mi ktoś?
Niekoniecznie trzeba od razu na allegro kupować, można np. w ekobaby http://ekobaby.pl/sklep.php?cat=8&id=514&ec=0
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
A ja zachwytu nie podzielam niestety. Po kilku pranach wyglądają nieciekawie, zaczęły się rozsnuwać na szwach. No i medal temu, kto zawiąże troczki na obracającym się na brzuch dziecku. Chłonność i kolorki ok.
A 2008, H 2009, M 2012, I 2014, M 2021
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"