Pokaż wyniki od 1 do 20 z 86

Wątek: nowe Pieluszki Formowane Tetro - recenzje

Mieszany widok

Domyślnie

Tak, wysyłamy za granicę, nie ma problemu
    Kinga Cherek,
    - Autorka książki i eBooka: www.bezpieluch.pl
    - Producent chust: www.chusta.pl
    - Producent pieluszek wielorazowych i chust: www.tetro.pl
    - www.szkolachustonoszenia.pl

Chustomanka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Już nie pamiętam kiedy ostatnio jakiś zakup tak pozytywnie mnie zaskoczył jak pieluszki Tetro. Zachęcona kolorkami, ceną postanowiłam zakupić kilka szt, pomimo przekonania, że pieluszki sprawdzają się raczej u dla starszego, chodzącego już dziecka (mój synek ma dopiero 6 tyg). No i się okazało, że jak dla nas są super- łatwo sie zakładają, gumkie nie odciskają, pupa zgrabna. Chyba detronizują inne pieluszki (lubimy składane i formowanki, kieszonki i AIO nie bardzo), a mamy wiele naprawdę róznych firm.

O chłonności, czasie schnięcia, sztywnieniu dziewczyny już pisały, więc jeszcze kilka słów o szerokości w kroku - zauważyłam,że ta niebieska jest węższa od pozostałych kolorków o jakieś 2 cm. Nie wiem, czy to zamierzony patent czy po prostu taki egzemparz mi się trafił

Chustofanka Awatar jul-kaa
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Chciałam kupić jedną pieluszkę na próbę, ale zmroziła mnie cena przesyłki. Znalazłam pieluszki tetro na aukcji allegro u innego sprzedawcy (gdzie cena wysyłki jest niska) i zastanawiam się, czy to są TE pieluszki tetro, czy jakieś inne Powie mi ktoś?

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Niekoniecznie trzeba od razu na allegro kupować, można np. w ekobaby http://ekobaby.pl/sklep.php?cat=8&id=514&ec=0
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustodinozaur Awatar rafandynka
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

A ja zachwytu nie podzielam niestety. Po kilku pranach wyglądają nieciekawie, zaczęły się rozsnuwać na szwach. No i medal temu, kto zawiąże troczki na obracającym się na brzuch dziecku. Chłonność i kolorki ok.
    A 2008, H 2009, M 2012, I 2014, M 2021

Chustofanka Awatar jul-kaa
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kammik Zobacz posta
    Niekoniecznie trzeba od razu na allegro kupować, można np. w ekobaby http://ekobaby.pl/sklep.php?cat=8&id=514&ec=0
    Przecież napisałam, że ważna jest dla mnie cena... Na allegro za 30zł mam pieluszkę już z przesyłką, dlatego pytałam, czy to są oryginalne.

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jul-kaa Zobacz posta
    Na allegro za 30zł mam pieluszkę już z przesyłką
    Najtaniej na allegro są po 33,50 z przesyłką, było jeszcze taniej?

(w ekobaby przesyłka liczona jest indywidualnie i wychodzi jakieś 5-6zł)
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustomanka Awatar blabla0
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jul-kaa Zobacz posta
    Chciałam kupić jedną pieluszkę na próbę, ale zmroziła mnie cena przesyłki. Znalazłam pieluszki tetro na aukcji allegro u innego sprzedawcy (gdzie cena wysyłki jest niska) i zastanawiam się, czy to są TE pieluszki tetro, czy jakieś inne Powie mi ktoś?
    to sprzedaje jakis sklep wiec nie ma sie raczej czego obawiać
    kupuj i sie nie zastanawiaj tyle

Uprawnienia umieszczania postów