To chyba bede pierwsza...

Pierwsze wrazenia- super miłe w dotyku, łatwe w obsłudze- bardzo mi sie spodobał system wydluzania pieluszki- łatwo sie zagina(bo mniej warsw flanelki w srodku)- mozna tę zapasowa warstwę włozyć pod troczki jak i wywinąc na troczki.
Suszenie- stosunkowo szybko schnie i to jest duzy plus. Irytujace jest jak trzeba trzymać na grzejniku pieluchę ponad jedna dobę, by "doszla do siebie" ) Mnie pieluszki wyschly w jedna noc.Bez grzejnika(jak radzi Kinga) nie wiem jak, bo mam tylko 2 pieluszki tetro i nie moge sie doczekac jak wyschna, wiec laduja na grzejniku za kazdym razem

Użytkowanie: bardzo ładnie dopasowuje sie na 5kg dziecka, jest chlonna juz po pierwszym praniu. Wogole chlonnosc jak na flanele jest spora- podejrzewam, ze to kwestia tego, ze flanelka jest z tych puszystych i delikatnych( flanela IV czy disany jest inna- bardziej plocienowata? Nie wiem jak to okreslic) i tej grubszej warstwy chlonnej w srodku pieluchy.

Przetestowalam jeszcze na mojej drugiej corce( 13kg) dopasowanie do ciałka, i bylo bardzo ok. Troczki mogłyby być ciut dłuzsze do zawiazania kokardki(zawiazalam pol kokardki, a nie wiem jak by bylo przy 15kg...)
Czego mi osobiscie brakuje w tych pieluszkach to wersji bialej czy odcienia niebielonej bawelny. Mniej bylo by tez widac zmechacenia, ktore na flaneli raczej nie do unikniecia sa

Podsumowujac: Bardzo mi sie te pieluszki podobaja- opcja braku rzepow jest swietna(moja zosia boi sie rzepów, budzi sie jak je slyszy, wiec na drzemki i na noc tetro jest idealna), pieluszka swietnie sie dopasowuje i na dwulatkę i na noworodka(niesamowite!) , nie utrudniaja ruchow, maja fajny design i są milutkie.

Polecam!!!