Pokaż wyniki od 1 do 20 z 740

Wątek: girasolomanki:)))

Mieszany widok

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez enka75 Zobacz posta
    dobra, przyszła do mnie opuncja - twarda skubana jak deska , po pierwsze to ona/on qrcze rózowa a nie czerwona jest (bardziej fukcja niz opuncja ), po drugie co mnie podkusiło by 4,6 nabyć, to miała byc chusta dla mojego M a on nie może się zamotać w 2x u mnie liche ogonki tylko zostają po motaniu, więc chusta jest dla mnie (no cóż nie ma tego złego, jest powód by kolejną kupić ) no nic w sumie głownym jej przeznaczeniem ma byc plecaczek.
    Ale najważniejsze , jak zapakowałam młodą to poczułam jak by mi osiadła jak by to elastyk był
    Jak na razie nie mam jeszcze wyrobionego zdania, czekam aż się zeszmaci, acha jest cudnie szeroka
    a i ma metkę nie na środku i jedną nitkę (babol) czarną wplecioną w opcję pola różowego
    ufff.
    e, to niewiele baboli. A ona faktycznie jednostronna jest? jesli tak to jak wygląda lewa strona? chetnie bym na fotce zobaczyła

Chusteryczka Awatar Mika
    Miejscowość
    Wa-wa Jelonki

Domyślnie

jak najbardziej dwustronna , zdecydowanie dwu, foty akcjowe po weekendzie
    ale co z tym "osiadaniem" ? bo żem zgłupiała

Chustoholiczka

Domyślnie

jak najbardziej dwustronna , zdecydowanie dwu, foty akcjowe po weekendzie
    ale co z tym "osiadaniem" ? bo żem zgłupiała
    raczej co z tą twardością... jeszcze żem nie spotkała sztywnego girasola... a kilka ich macałam jako fanatyczka girasoli...

Chusteryczka Awatar Mika
    Miejscowość
    Wa-wa Jelonki

Domyślnie

no dobra, może mi się zdaje że twardzioch ale mam tylko porówananie z nati jedwabnym i rapalką i qrcze nie ma bata twardzioch większy niż rapalka. Ale spoko poleci na wirowanie 1200 i będzie git hehehe. Dlatego twardość mej głowy nie zaprząta

Chustoholiczka

Domyślnie

no dobra, może mi się zdaje że twardzioch ale mam tylko porówananie z nati jedwabnym i rapalką i qrcze nie ma bata twardzioch większy niż rapalka. Ale spoko poleci na wirowanie 1200 i będzie git hehehe. Dlatego twardość mej głowy nie zaprząta
    żartujesz ! to może być coś twardszego niż rapalka (ta stara)?! nawet inka była od niej bardziej miękka!

Chusteryczka Awatar Mika
    Miejscowość
    Wa-wa Jelonki

Domyślnie

no moja opuncja może być a z twardością rapalki to miiittt heheheh
    dziecia w rapalce tak z 2 miechy nosiłam i się sflanelowała na maksa, zresztą od początku taka bardziej hmm współpracująca była (jedynie ta kieszonka na ogonie mnie wqrzała), no a ten girasolek hmmm, tylko dlatego że pikny jest dam mu szansę

Uprawnienia umieszczania postów