Pokaż wyniki od 1 do 20 z 740

Wątek: girasolomanki:)))

Mieszany widok

Chustonówka
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Witam, mam pytanie, ciągle chodzi za mną jakaś tęcza, czy ktoś miał/ma rainbow light diamentowy? Czy splot ten różni się bardzo od skośno-krzyżowego (lepszy?gorszy?porównywalny?) a kolory w rzeczywistości żywe czy blade? na google wygląda ładnie, ale nie wiem jak w rzeczywistości... No i jak girasolomanki uważacie: czy po zamotaniu ładniej wygląda tęcza która ma 7 kolorów, czy ta z cieńszymi paskami, jak snow rainbow? A po praniu? kolory blakną czy są trwałe? Bardzo Was proszę o opinie.

Chustomanka Awatar Madzia_180
    Miejscowość
    Brzeg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Madzialena Zobacz posta
    Witam, mam pytanie, ciągle chodzi za mną jakaś tęcza, czy ktoś miał/ma rainbow light diamentowy? Czy splot ten różni się bardzo od skośno-krzyżowego (lepszy?gorszy?porównywalny?) a kolory w rzeczywistości żywe czy blade? na google wygląda ładnie, ale nie wiem jak w rzeczywistości... No i jak girasolomanki uważacie: czy po zamotaniu ładniej wygląda tęcza która ma 7 kolorów, czy ta z cieńszymi paskami, jak snow rainbow? A po praniu? kolory blakną czy są trwałe? Bardzo Was proszę o opinie.
    Mam golda który jest cudny, ma żywe kolorki, ale i tak potrzebowal lamania

Szymonek 07/11/2009 i Filipek 31/03/2014

Chustofanka Awatar moniqa
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

witam serdecznie wiecie kochane girasolomanki, czy fireworka można kupić w pl? czy tylko z girasol.de można zamawiać? zobaczyłam go na zdjęciach i przepadłam. No muszę go mieć

Uprawnienia umieszczania postów