Pokaż wyniki od 1 do 20 z 740

Wątek: girasolomanki:)))

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Magenta
    Miejscowość
    Polska Pn

Domyślnie

Girasol od rapalki na pewno jest o wiele bardziej miekki a ll nie mialam. Nie mialam tez girasola diamond. Może jakos konkretniej zapytaj? Tzn jaki model z jakim splotem? Ktos sie na pewno znajdzie

Chustopróchno Awatar Andzia
    Miejscowość
    Walia/ UK

Domyślnie

Pytam konkretniej.
    Wyjdzie niebawem chusta Kujawiaczek w nowym grupszym splocie skośnokrzyżowym i możliwe że w diamond.
    Nie wiem który będzie lepszy. Do porównania mam tylko te dwie wyżej wymienione chusty.

Chustomanka Awatar zewelinal
    Miejscowość
    Lubuskie

Domyślnie

agina napisala w watku o kujawiaczku ze chusta sk bedzie bardziej nosna, mam diamentowego girasola i jest miekki i kochany, jest cienki dobrze nosi 10 kg, ciezko porownywac bo to zupelnie rozne chusty
    09.02.2011
    03.04.2013

Chustomanka Awatar Judyta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zewelinal Zobacz posta
    agina napisala w watku o kujawiaczku ze chusta sk bedzie bardziej nosna, mam diamentowego girasola i jest miekki i kochany, jest cienki dobrze nosi 10 kg, ciezko porownywac bo to zupelnie rozne chusty
    jakiego masz diamenta?

Miejscowość
    Lubuskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Judyta Zobacz posta
    jakiego masz diamenta?
    GlaMoor, chcesz pomacac?
    09.02.2011
    03.04.2013

Chustomanka Awatar Judyta

Domyślnie

GlaMoor, chcesz pomacac?
    jak będę miała kogo zawiązać

a propo kujawiaczka, jeżeli będzie tak fajny jak mój Rasta (pierwsza wersja, warkoczykowa) to bym go kochała bardzo! Nawet z tak dużym nadbagażem jaki mam teraz jak wiązałam 13kg to był luksus. Szkoda, że Fabian nie chce się wiązać, z taką chustą to sama przyjemność.. Kto by pomyślał, że będzie mi tego brakować, zamiast się cieszyć, że dźwigać nie muszę...

Miejscowość
    Lubuskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Judyta Zobacz posta
    jak będę miała kogo zawiązać

a propo kujawiaczka, jeżeli będzie tak fajny jak mój Rasta (pierwsza wersja, warkoczykowa) to bym go kochała bardzo! Nawet z tak dużym nadbagażem jaki mam teraz jak wiązałam 13kg to był luksus. Szkoda, że Fabian nie chce się wiązać, z taką chustą to sama przyjemność.. Kto by pomyślał, że będzie mi tego brakować, zamiast się cieszyć, że dźwigać nie muszę...
    Ty go przypadkiem nie chcialas sprzedac? No ciekawa jestem kujawiaczka. Pewnie szybko pojawi sie na bazarku bo komus nie podpasuje. Leci do mnie harmony. Ciekawe jak sie wiaze 80 cm szerokosci.
    09.02.2011
    03.04.2013

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Pisałam, że slyszałam że diamenty mniej nośne sama diamentowego girasola nigdy nie mialam wiec nie ręcze za tę opinie dzirwczyny noszą w s/k i kilkulatki tak wiec sie da a kujawiaczek bedzie wypuszczony w jeszcze pogrubionej wersji s/k wiec dedukujac z nośnościa nie powinno być problemów.
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Miejscowość
    Lubuskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aginia Zobacz posta
    Pisałam, że slyszałam że diamenty mniej nośne sama diamentowego girasola nigdy nie mialam wiec nie ręcze za tę opinie dzirwczyny noszą w s/k i kilkulatki tak wiec sie da a kujawiaczek bedzie wypuszczony w jeszcze pogrubionej wersji s/k wiec dedukujac z nośnościa nie powinno być problemów.
    Chcialabym tego kujawiaczka takiego wymeczonego juz. Pewnie trzeba bedzie go polamac.
    09.02.2011
    03.04.2013

Uprawnienia umieszczania postów