już nie wisi - amitoli jest ze 100 sztuk jak nie lepiej a Izabeli tylko 25![]()
już nie wisi - amitoli jest ze 100 sztuk jak nie lepiej a Izabeli tylko 25![]()
Dołączam jako, że dotarł do mnie dzisiaj trzeci już girasol.. wyczekany, piękny bukiet tulipanów![]()
Marysia 19.05.2011 nasza kochana majóweczka
Ehh,myślałam,że girasolomania mi nie grozi. Nawet sprzedałam moje wychuchane Chichi. Jednak nie da się bez Girasola w stosiku,więc stałam się szczęśliwą posiadaczką Polki. W związku z tym,z pełną stanowczością, zdrowa na ciele i umyśle dołączam do szacownego grona![]()
a ja oddałam w prezencie swój zachód słońca więc teraz mi w stosie ostało się jedynie 7 girasoli ... i jakoś mi dziwnie, chociaż nie żałuję przentu![]()
ano tak ale 8 jeszcze ładniejsza![]()
Pinkny Pani, pinkny!!!
U mnie od wczoraj dodatkowo Flamenco-zostaje wraz z opuncją na dłużej (może i dla wnuków).
To są chusty nie do zdarcia!!!
czepnę się
diamentowy to jest SPLOT a wątek to nić, zacytuję wiki: "Wątek jest jednym z dwóch układów nitek tworzących tkaninę. Jest to układ nitek (nitki), ułożony w tkaninie poprzecznie. Wprowadzany przez mechanizm przerzutowy pomiędzy nitki osnowy, według założonego splotu i następnie dociśnięty do krawędzi tkaniny przez mechanizm bidłowy, tworzy element tkaniny. Po zmianie położenia nitek osnowy cykl wprowadzania wątku jest powtarzany. Wielokrotne powtarzanie tego cyklu nazywa się tkaniem."
edit: jak widzę, to w tym wypadku (i zresztą jak to w lovach bywa) jest ecru![]()
Ostatnio edytowane przez Cobra ; 27-09-2012 o 23:42