Pokaż wyniki od 1 do 20 z 740

Wątek: girasolomanki:)))

Mieszany widok

Chustomanka Awatar neverendingstory
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brikola Zobacz posta
    ja obstaje przy twierdzeniu że dobrze dociągnięta chusta zawsze dobrze ponosi. Sama mam ultra cienkiego lodena i niby nie nosi cieższych dzieci a mój młody waży 13 kilo i świetnie mi sie Go nosi
    święte słowa ja co prawda nie mam dużo do noszenia, ale jak sobie zamotałam wczoraj plecaczek z opuncji m. to naprawdę nie było gorzej niż w świetnie noszącym indio z wełną, czy świetnie noszącej jade
    moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olapio Zobacz posta
    ja po czytaniu watku o limitach ktorych nie ma w Polsce tez zapragnęłam jednego
    Bedzie nadany na poczatku tygodnia, mam nadzieje ze szybko przyjedzie i Wam go zaprezentuje
    No puść farbę, bo nie będę mogła spać po nocach ....

Cytat Zamieszczone przez neverendingstory Zobacz posta
    święte słowa ja co prawda nie mam dużo do noszenia, ale jak sobie zamotałam wczoraj plecaczek z opuncji m. to naprawdę nie było gorzej niż w świetnie noszącym indio z wełną, czy świetnie noszącej jade
    no bo Girasol RULEZ

a ja (jak już napisałam w innym wątku) doczekałam się w końcu mojego własnego, osobistego Rasta - mójciż on, mójciż jest cuuuuuuuuuuuuuudnie energetyzujący, ma boooooooooskie frendzelki (sic! bo frędzelki to ma byle chusta ale FRENDZELKI to może mieć tylko Girasol) i uwielbiam ją Pyza też

Chustomanka Awatar neverendingstory
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

a propos FRENDZELKÓW to mi się przypomniało, że muszę mojego kakaowca z gościnnych występów ściągnąć bo coś się zadomowił nie tam gdzie trzeba
    moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009

Chustomanka Awatar MamUsza
    Miejscowość
    Bolesławiec

Domyślnie

Ja marzę teraz właśnie o koktajlu ogrodowym, ale najpierw trzeba nowego chuścocha sobie sprawić

Miałam NubiGo z alpejskich dzwonków i macałam Wrzosa - wspaniałe są to chusty.

I mam chęc namówić Olę na naszego nowego limita
    Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MamUsza Zobacz posta

czyli...?

Chustomanka Awatar Ola
    Miejscowość
    Gdańsk Oliwa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cobra Zobacz posta
    a ja (jak już napisałam w innym wątku) doczekałam się w końcu mojego własnego, osobistego Rasta - mójciż on, mójciż jest cuuuuuuuuuuuuuudnie energetyzujący, ma boooooooooskie frendzelki (sic! bo frędzelki to ma byle chusta ale FRENDZELKI to może mieć tylko Girasol) i uwielbiam ją Pyza też
    fotki prosim
    Cytat Zamieszczone przez MamUsza Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez cobra Zobacz posta
    czyli...?
    ... odświeżamy tasiemca?
    nitkowe projekty mam cały czas w pamięci, myślcie kobitki intensywnie, marzenia się wszak spełniają
    ja póki co realizuję swoje szalone pomysły, eksperymentuję ale na nasz forumowy zawsze znajdzie się czas
    tylko terminy u Girasoli się wydłużyły i w ciągu 2mcy nie ma szans utkać, może na kolejna wiosnę?
    Ostatnio edytowane przez Ola ; 22-06-2010 o 10:03
    Ola mama Nawojki'06 Mieszka'00 Matiego'97 Jaśminy'93 Emanuela'91
    "Małe kocha bo potrzebuje Duże potrzebuje bo kocha"
    Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
    Reprezentant firmy Girasol® w Polsce
    Exclusive Girasol chusty
    handmade by Ola torby etc.
    ED

Chustomanka Awatar MamUsza
    Miejscowość
    Bolesławiec

Domyślnie

Ja marzę o czymś takim - nad projektem trzeba popracowac jeszcze - ale chodzi o zywe i intensywne kolory zachodzącego słońca.
    Pomysł dawałam też w wątku nati ale poza grupą chętnych do niego to Natalia się już w wątku nie wypowiedziała i nie wiem czy to w ogóle aktualne.
    A mi zalezy na tej chuście najszybciej za 9 mcy

Cafe Draże Lubań- Zajęcia dla dzieci i rodziców | Nasza kreatywna codzienność - Tuqtu | moja fotografia

Uprawnienia umieszczania postów