Zawsze na widok girasoli mi się oczy swiecąno cudne! a jak z gruboscią skosnokrzyżowego kujawiaczka? rzeczywiście jest taki sztywny? bo mam tylko w diamencie i ten w miare dosc miekki od nowowsci choć tez bez szału
![]()
Czy w twoich chustach powstało dużo baboli i przerwanych nitek?
Bo szczerze załamałam się po wyciagnięciu mojej z pralki. Na całej chuście znalazłam 8 czy 9 przerwanych nitek :/
Wiem że zdarzają sie defekty w tkanych chustach ale aż tyle.
Czy to standard czy ja tak pechowa chustę dostałam.
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
Dziewczyny, mam do Was pytanie. Które-Waszym zdaniem- tęcze są ładniejsze? Klasyczne 7 kolorów jeden obok drugiego, czy takie, gdzie chusta jest podzielona na pół i jedna połówka jest odbiciem drugiej? Które ładniej wyglądają po zamotaniu? Mnie się podobają wszystkie...
Kupilam niby Rastafari, ale wyglada mi to chyba jednak na Rastamana, moze ktos zerknie fachowym okiem, bo mi sie juz paski w oczach mieniaWiem, ze chyba co najmniej 3 rozne edycje byly podobnego wzoru.
![]()
Moc jest z nami
Dzieki Ci dobra kobieto, no ten gorny Rastaman identyczny jak mojAle ciesze sie, ze sama wykminilam, ze mam w sumie troche inna chuste
![]()
Moc jest z nami