T. 10.2002, J. 02.2013 i J. 03.2015
...and up happy hands!
Ja, doula: www.rodzisiemama.pl
Moje świece: www.facebook.com/elbesoswiece/
mam pytanie, jak wizualnie odróznic chustę tkana diagonalnie od skośnokrzyzowej?
mam owocowy koktajl, pięęęękna![]()
D 2003P 2005
O 2012
![]()
a girasole są przecudne, co jeden to ładniejszy![]()
D 2003P 2005
O 2012
![]()
tak wygląda na zbliżeniu tkany diagonalnie
ale najprościej- diagonalne mają "prawą"- kolorową i "lewą" stronę- gdzie przeważa kolor wątku.
skośnokrzyżowe mają obie strony takie same
RainbowDreammer for the Summer są już w Berlinie, w przyszłym tygodniu w Polsce!!!! Niedługo w naszych domach, przyznajcie się, która kupiła i co?![]()
Nasz pierwszy girasol właśnie dotarłIridescence z wątkiem cuervo
![]()
marciula masz dar do wyszukiwania pięknych chust!![]()
Marcinek luty 2009, Emi luty 2011, Bartuś marzec 2013
Doradca Noszenia ClauWi® www.chusty.opole.pl // Sklep: www.graszki.pl
"Kiedy dołączamy do dzieci w świecie zabawy, otwieramy drzwi do ich życia wewnętrznego i spotykamy się z nimi serce w serce." (L.J.Cohen)
Marciula jest przepiękny! I bardzo Wam pasuje. Drogi bardzo?
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
Ostatnio edytowane przez Marciula ; 09-07-2013 o 17:42
Cudowny!
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
witajcie, to chyba najlepsze miejsce a takie pytanie:
girasol chococabana -> kojarzycie? chyba sporadyczny w pl? w szukaju znalazłam tylko jeden odnośnik do niego. ma ktoś? funkcjonuje na forum?
Mam takie pytanko koktajl owocowy i ogrodowy- to ta sama chusta? Jeśli nie, to czym się różnią?
Jestem w posiadaniu chyba ogrodowego, dość długi ponad 5m. Chciałam spróbować wiązać plecak z koszulką...ale nadal trenuję![]()
owszem podobne i oba piękne, kakaowca to nawet sama mam, ale chocacabanę to dopiero Ty mi przedstawiłaś
A ja mam pytanie, dziewczyny, do ilu kg nosice w girasolach, bo mi się coraz gorzej w nich nositzn widzę że girasol girasolowi nierówny, ale już w większości moich kiepsko
![]()
ja poluję na jakiegoś fajnego exclusiva, ale ostatnio marnie jest :/ Mam wrażenie, z kupno limitowanego Girasola graniczy z cudem :/ Chyba zostanie mi zamawianie od slingomamy...
http://chusty.info/forum/showthread....34#post2444734
a ten? mam z innym wątkiem, ale uważam, że jest cudny![]()