Niski uwielbia nosic w chuscie, szczegolnie teraz, ale z racji problemu z motaniem czeka na MTMysle ze pare jeszcze razy i bedzie mu sie wygodniej motac
Szczegolnie teraz polubil kieszonke, z ktroa ja sama mam problemy
Stad problemy w motaniu
![]()
Niski uwielbia nosic w chuscie, szczegolnie teraz, ale z racji problemu z motaniem czeka na MTMysle ze pare jeszcze razy i bedzie mu sie wygodniej motac
Szczegolnie teraz polubil kieszonke, z ktroa ja sama mam problemy
Stad problemy w motaniu
![]()
Amelka 07-09-2007
Olaf 21-10-2012
codzienność płata figle...
sliczne zdjecie dagusia
Amelka 07-09-2007
Olaf 21-10-2012
alhana Dziękuję![]()
Daga super słodki widok![]()
The Best Is Yet To Come...
Niski jest już znany w okolicy jako noszący TatuśZamieszczone przez alhana
tak się pięknie na spotkaniach lansuje.
Młody 2001 Młoda 2007 Byłam mamuk1
A mój uwielbia motaniePomagam mu z dociąganiem, bo tego jeszcze nie potrafi, ale sam śmiga na spacery i jest z tego strasznie dumny
No i spieramy się o to, kto się będzie motał
![]()
![]()
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
jak dodać zdjęcie ??? help!!!
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
pokręciłaś kolejość tagów. powinno być
[img]adres%20obrazka[/img]
U nas M. nosi kiedy tylko może. teraz zabrał wykończoną chorą Madzię na krótkie przewietrzanie. umie dobrze zamotać kieszonkę i 2x a prosty plecak z moją pomocą. a jak w domu było przez moment pożyczone beco to mi powiedział, że nie chce, nie podoba mu się i chusta rządzi. a ponoć ergonomiczne są dla tatusiów bardziej trendi.... dobrze, że poda dobrze toleruje, bo na miętki jakoś się krzywo patrzy.
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
kamuszyca, piękna fotka! co to za zadbane miasto w tle??????
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
pomóżcie z dodaniem zdjęcia - nie działa
To Cieplice w Jeleniej Górze![]()
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Mój blog
poprawiłam w oryginalnym poście, fajna fotka![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
dziękujęoświećcie, jak to zrobić - tak na przyszłość
![]()
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Mój blog
masz privZamieszczone przez kamuszyca
![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Co do pytanie zadanego w 1 poście: mój się nie rwie, nie czuje tego.... ale dużo o tym rozmawialiśmy, także ze znajomymi kolegami.
Mąż uważa, że wyglądałby niemęsko. Chyba stąd to wrażenie, że kobiety noszą. Na początku nie wiedział w ogóle, że faceci też to robią i był zdziwiony. Podobnie uważają jego koledzy. Potem mu powiedziałam, że pisały dziewczyny na forum, że strasznie laski można rwać na chustę... no to on i koledzy się zadumali.
Zamotałam go 2 razy i użyłam takich argumentów:
1. (w wekkendowy spacer) - moje plecy też muszą odpocząć
2. muszę sobie spodnie kupic a przecież nie przymierzę z Jasiutkiem w chuście.. poszedł do hipermarketu.
Za 2 razem chyba był zadowolony, bo mówił, że faktycznie wszystkie babki się na niego gapiły. I faceci też.
Dziś mu powiedziałam, że na wakcje nie biorę wózka. Tylko chustęTo się biedak nanosi - jeszcze o tym nie wie
ALe mam nadzieję że się przełamie i złapie bakcyla i zrozumie, że noszenie to coś więcej niż tylko noszenie.
Natomiast za samą chustą jest bardzo za: widzi, że dziecko w chuście to brak kłopotów z rykiem, usypianiem, noszeniem i obolałaym kręgosłu[pem.
kamuszycamusisz mieć zdjęcie wrzucone na jakiś serwer, potem w poście wklejasz adres strony i a przed i po adresie dajesz tag IMG, który masz menu pisząc posta..mam nadzieję, że wyjaśniłam..![]()