u nas kolędy pomiędzy posiłkami, a prezenty po kolacji. sylvetta - gratulacje wytrwałości!!!!![]()
u nas kolędy pomiędzy posiłkami, a prezenty po kolacji. sylvetta - gratulacje wytrwałości!!!!![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
to juz dzis, to juz dzis![]()
ja mojego testowegpo pslinga niniejszym zapakowałam - za kilka godzin z lubościa odpakuję![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
AAAAAJ
EEEEMMMM
HIIIIIRRRROOOŁŁŁ!!!!!!!!!!!!
chyba sie ktos prawie doczekal hihihih![]()
dotrwałam jakuś, uuuuf. a jeszcze dzis w nocy męza napastowałam, jak ubraliśmy choinkę - no włoż prezencik, no wezzz, no prosze,no.......................................
Ale był nieugięty. ciekawa jestem tylko czy ja zapakuje, czy będzie lezała pod choinką w torbie przesyłkowej![]()
Sylvetta GRATULACJE, jesteś Wielka Kobieto!!!!
Ja też czekam, ale mojej nie ma w domu jest chyba w aucie u M.
Karolka(Papilotka)(05.12.2007) Natalka(07.10.2002) Łukasz (09.05.2010)
http://www.tortyiwonty.blogspot.com/
I ja czekam cierpliwie choć zawsze mam z tym problem. Jeszcze parę godzinek i będzie![]()
No i się doczekałam i szczena mi opadła a oczy wylazły na wierzchbo co prawda gwiazdek się spodziewałam, ale już leosia wcale
M mnie zaskoczył bardzo dostałam dwie chusty za jednym zamachem, w szoku jestem nadal.
Sylvetta a Ty jak?
Karolka(Papilotka)(05.12.2007) Natalka(07.10.2002) Łukasz (09.05.2010)
http://www.tortyiwonty.blogspot.com/
dostalam katjez welna
jak sie cieeeeesze! wisi w saunie i schnie po praniu wlasnie, moze wieczorem uda sie zamotac.
w ogole wigilia pod gwiazda noszenia, bo maz dostal Suse's Kindernarzekal, ze mu zimno jak chodzi z mloda i ze by moze sobie kupil taka kurtke jak ja mam. no to mu kupilam, taka dobra zona ze mnie.
Maaaaam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lubięęęęęe te frędzelki!
Ale mam zakaz siedzenia na forum dzis więc pełną relacje zdam przy najblizszej okazji!
Opylało się czekac........![]()
ciagle czekam na opowiesc![]()
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
-A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
I jak ????????????????????? I jak??????????? Sylwia żyjesz czy padłaś pod wrazeniem chusty![]()
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
dobra! Pisze - bo miałam zlecony przez męza odwyk od komputera.
Otóz z prezentem było tak. najpierw w Wigilie sie spakowalismy, a ze szlismy na Wigilie do siostry męza, a potem od razu jechalismy do moich rodziców, to ja zapakowałam prezenty dla wszystkich i ustawiłam grzecznie razem w rogu pokoju. I potem sie stroiliśmy, ubieranie Blanki było i mąz zaczął wynosic wszystko do samochodu.
ja spoglądam coraz podejrzliwiej czy nie wynosi jakiegos znajomo wyglądającego pakunku(bo prezenty wreczalismy u siostry). Zaniosł wszystko do samochodu, wziął rzeczy Blanki i nic....No to ja se myśle .....zapomniał. No ale musiałby byc komplentnym ignorantem - przeciez widział jak czekałam
.
No to mówie:
-Wziałes wszystko?
-Taaak!
Ubieram Blanke i mówie:
- Niczego nie zapomniałes? Wziąłes PREZENTY?????(ze znacznym nacisnkiem na prezenty)
-Tak, Synuniu wszystko spakowałem do samochodu.
Wychodzimy, wsiadamy do fury, juz mamy ruszac. Mówie :
-Zastanówmy sie czy wszystko mamy.
- Wszystko mamy, przeciez jedziemy na jeden dzien....
no i jak sobie zdałam sprawe z tego, ze to JESZCZE JEDEN DZIEN to wypalam:
- Mam nadzieje, ze w tym samochodzie znajduje sie moja chusta...
MAZ mój zamarł, po czym wyszedł z samochodu i skierował sie sie ku domowi.... gdy wrócił, zapytałam, czy zdaje sobie sprawe z tego, ze otarł sie o rozwód.
A chuste dzis uprałam - bo najpierw sie przeraziłam, ze ona taka nowai sztywniara. I dzis juz jestem w niej zakochana. nawet sie ubrałam po kolor. Ja jednak jestem fanką zieleni. a jeszcze w połaczeniu z fioletem to juz szalenstwo
![]()
ekhm
watek bez zdjec...
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
-A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
Jako, ze obiecalam zdjeci to - lepiej poxno niz wcale. Wiązanie średnie bardzo - bo zem sie w nowy roku w garazu na poprawinach sylwestrowych motała - a 2x to ja jak na razie wciąz przed lustrem musze , zeby ładnie było. A w garazu zwierciadła niet.
Powiedzcie mi , czy mi z Dziką Orchideą facjata współgra - bo choc ja ją uwielbiam za kolor i uwazam , ze jest piękną chustą to nie wiem czy w niej nie wygladam lekko blado.....niczym Piekny Mucha na zdjeciu w baśni.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...612544051.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...b6ea34b0d.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...b8a1223b9.html
Bo jak nie pasi to ją sprzedam normalnie![]()
wygladasz w niej super- delikatnie, dziewczęco i jednocześnie elegancko.
mimo, ze chusta... hm, nie w moim typie kompletnie
dopiero teraz przeczytałam opowiesc wigilijną- popłakałam się ze śmiechu![]()
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez silver ; 04-01-2010 o 18:30
Nie sprzedawaj boście piękne wszystkie 3 !!!, razem i osobno też (chociaż Małą to najmniej widać)
PS masz tę najjaśniejsza Orchideę?
Aga, mama Tymka (20.04.2006) i Zoi (28.11.2007)
Moje Vombati - chusty kółkowe www.vombati.eu i nie tylko...