Trzymajcie sie dziewczyny! Nie dajcie się pokusie, jeszcze tylko 3 dni![]()
Trzymajcie sie dziewczyny! Nie dajcie się pokusie, jeszcze tylko 3 dni![]()
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
jak to mój M mawia - emocje jak na rybach![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
podziwiam![]()
Mama Anieli- 8 lipca 2007 i Antosi - 15 sierpnia 2009
http://www.chusty.info/forum/showthread.php/118121-ATELIER-JOANNY-chusty-i-szale-milutkie-i-cieplutkie-otulenie
http://atelierjoanny.blogspot.com/
Pociechy podarowane przez los: Bartek 21.04.1999 i Franek 21.04.2009 Małgorzata 17.12.2010
dobre z tymi rybami, nie powiem.....
wiem, ze skoro juz wytrzymałam ponad tydzien, to wolałabym se strzelic z korkowca w kolano niz zespuc przyjemnosc wytaszczenia chusty spod choinki. Ale nie mówmy hop, nie mówmy
![]()
ja się za to rzuciłam w taki wir pracy (bynajmniej nie gotowanie, sprzątanie i ubieranie choinki tylko w papiórki, rozliczenia i oferty, co by na między święta a nowy rok nie zostało), że nie mam czasu nawet zerkac na półkę, gdzie zapakowany w śliczny papier śliczny girasolek leży... pracoholizm lekiem na chustoholizma tak w ogóle to juz 1,5 dnia nie noszę, bo mała ma mega odparzony tyłek i wietrzymy ile sie tylko da
![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
Dziewczyny, trzymam za was kciuki i podziwiamSama nigdy się nie mogę doczekać rozpakowania prezentów i zawsze sobie psuję niespodziankę
![]()
Sylvia zawsze masz kółkową na pocieszenie
a tak OT doszła juz?
Aga, mama Tymka (20.04.2006) i Zoi (28.11.2007)
Moje Vombati - chusty kółkowe www.vombati.eu i nie tylko...
Damy radę.
Damy radę.
Damy radę.
Damy radę.
Damy radę.
A kaszmirek samotny, w kartoniku...
Za to młody pierwszy raz w kółkowej.
nie myślałam, że tu trafię
ale zakupiłam eibe od mamru i poprosiłam ja o wysłanie chusty do moich teściów, gdzie spędzę święta. no i chyba faktycznie niechcąco zrobiłam sobie prezent pod choinkę.
ani ja ani chusta jeszcze do teściów nie dojechałyśmy, alle wszystko wskazuje na to, że się zgramy i spotkamy się pod choinką![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
ja wprawdzie nie na chustę ale na maszynę moją wymarzoną czekam
i napewno pomacam ją jak tylko kurier przyniesie![]()
Voooooombatiiiii! Przegiełas pałę!!!! Jest najpiekniejsza na świecie!!!!! Maaaaaamo!
Ja wiedziałam ze ona będzie ładna , ale ze az taaak?
Ona jest dla mnie , no dla mnie na potęgę! te kolory - ten fiolet i zieleń na ogonie - to są moje barwy, lepszych byc nie mogło. I z Leosskiem tak mi to współgra wszystko.
I teraz wiem, ze nie jestem w stanie ani posprzątac, ani gotowac, bo się na nią patrze jak psychiczna. W dodatku to pierwsza kółkowa jaka macam w życiu, o motaniu nie mówiąc, więc mam juz przygotowania świąteczne z głowy.....
Dzieki! Gracie! Senk ju senk ju!
Merci merci! Obrigada!!!!![]()
dziękuję
i na fotki świąteczne czekam
No ja tak lekko OT - dziś też odebrałam od Agi leosia Vombati. Oczywiście nie mogłam się oprzeć pokusie i też motałam. No ale to nie był prezent, więc bez gromów proszę
Za waszą wytrwałość trzymam kciuki.
Aga sama jestem ciekawa twojej maszyny. No i chyba musisz otworzyć przy kurierze, żeby sprawdzić czy dotarła cała - przynajmniej masz wytłumaczenie![]()
JUlcza (16.04.2006), JAcusiowa (9.05.2008) i MAćkowa (14.12.2012) mama Magda
http://jama-jujamy.blogspot.com/
cos mi podpowiada ze za 15 minut będę mogła powiedziec: TO DZIŚ!!!!!!!!!!![]()
Jak byliśmy mali prezenty były po kolędach - opłatek, kolacja, kolędy, i chociaż lubiliśmy kolędy, to jak nam się z nimi spieszyło!
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
No raczej! Prezenty po wieczerzy![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Teraz prezenty też po wszystkim (no, żeby nie znęcać się nad dziećmi, to czasem w czasie kolęd, po kilku pierwszych), ale teraz już nam się tak nie spieszy - ciekawa jestem co przeważy u Sylvetty - ciekawość czy kolędy :-D
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
ona wiedziala po co te koledy nagrala. pusci plytke po Wigilii i sie rzuci na prezenty![]()