to ja jeszcze mały konkursik:
co to za chusta na zdjęciu z podpisem "w kangurzej torbie"???
dla ułatwienia dodam, że to mało możliwe, żeby ktoś zgadł
ci co wiedzą niech cicho siedzą
to ja jeszcze mały konkursik:
co to za chusta na zdjęciu z podpisem "w kangurzej torbie"???
dla ułatwienia dodam, że to mało możliwe, żeby ktoś zgadł
ci co wiedzą niech cicho siedzą
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
hihi, a to ja wlasnie wlazlam, zeby napisac, co tez sie stalo, ze pieknego leosia na poucha przechrzcili
edit - chyba, ze mialam nie pisac. no bo wiem. ale nie dlatego, ze z sesja mialam cos wspolnego.
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
miałam jeszcze kółkową z tej samej serii, a raczej z legendarnego leosia 5,6m (!) ale niestety skończyłam w różach![]()
Kupiłam
I zamierzam list do redakcji wysmarować jak to mi się temat podoba i że więcej o chustach poproszę
Splot widać, też na leosia stawiałam choć na oczka nie widziałam...![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
To ja mam nadzieję, że dzisiaj w skrzynce będzie "Dziecko"![]()
zaraz lece do kiosku!!!!!
bravissimo!!!
przesliczne zdjecia![]()
net mi znów zabrali...
Taa...już pół wsi oblazłam i pokazuję,jak się dzieci nosiFurorę dziewczyny robicie!A ten przystojny pan z dzieckiem na plecach,to ma branie niesamowite
Też zaraz piszę do redakcji(Mayka pomysł),że chcę więcej,bo temat pasjonujący
Ps.Morepig, na każdym kolejnym zdjęciu wyglądasz jak milion dolarów w gotówce!No super sesja!
Dziewczyny przepiękna sesja! Wierzę Wam baaardzo, że modelowanie to ciężka pracaAle wyszło świetnie.
Co do jednej z wypowiedzi, że chciałoby się więcej merytorycznego tekstu. Ano chciałoby się, chciało, ale żadna gazeta tego nie łyknie. W artykułach chodzi o przedstawienie idei i pokazanie ładnych zachęcających zdjęć.
Na początku się przeciw temu buntowałam, ale teraz zrozumiałam, że to nie jest zła droga: taki piękny przekaz zachęci rodziców do szukania. I Ci co będą chcieli znajdą chociażby nas.
Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl
Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
już nie .pl ale wciąż zamotana![]()