-
Chustomanka
To i ja się przyłaczę do pochwał, bo nic innego jak tylko pochwały Alci się za jej robotę należą i to skorzystam z tego co już napisała Ilion - lepij bym tego wszystkiego nie ujęła, więc potwierdzam wszystko słowo w słowo - Ilion mam nadzieję, ż wybaczysz, iż Twych słów użyłam...
MT przepieknie wykonany! Nie znam się na szyciu, ale oczy mam i widzę olbrzymią dokładność, że wszystko przemyślane i dopięte na ostatni guzik - nic się nie strzępi, nie odchodzi, piekne ściegi wykańczające, ogólnie bardzo starannie wykonany. 
szerokość pasów akurat – po zdjęciu szybko się prostują, nie są zmięte, nic się nie wbija.
Kolorki są przepiękne – w realu są dużo ładniejsze, co dotyczy również aplikacji. Zdjęcia nigdy nie oddadzą uroku pewnych rzeczy J Na pasach oczywiście cudne zdobienia pod kolor.
Jedyne co mi jakoś tak na razie przeszkadza to to, że taki trochę sztywny jest, ale myśle, że to się wyrobi.
Poza tym muszę napisać coś o Alci – nie wiem czy znajdziecie gdzieś drugiego takiego człowieka, który ma taką anielską cierpliwość dla swoich klientów. Ja przy swoim własnym niezdecydowaniu pewnie zrezygnowałabym ze współpracy… Ale nie Alcia. Jest wyrozumiała, ogromnie cierpliwa, dokładna, delikatna i zupełnie bezproblemowa! Kontakt z nią jest rewelacyjny, zawsze szybko odpisze, wyjaśni co i jak, pomoże… A i pogodać z nią fajnie 
I musze jeszcze zaznaczyć, że gdybym szyła drugiego MT zdałabym się w całości na gust Alci. Można w zupełności na niej polegać i lepiej nie wymyślać samemu niestworzonych rzeczy, ona najlepiej wie co i jak wyjdzie, i czy warto czy nie warto szyć to, czy tamto…
Z czystym sumieniem polecam MT pathi by Alcia!!!
Jestem bardzo zadowolna z zakupu i współpracy!
[/QUOTE]
Brawo Alcia!!!!!!!!!
ps. brawo Ilion
Uprawnienia umieszczania postów