To teraz nasza kolej
Materiał boski, mięcutki a wykończenie cudownemiałam juz okazje macać MT u koleżanki, którą przed wyjazdem szybko na Alcie naciągnełam i wiem że choć szyty w pośpiechu był idealnie wykończony
I to wykończenie i dopieszczenie każdego detalu mnie urzekło najbardziej
Kurak przecudowny - Lilianna piała na jego widok
Wygodny usztywniony zagłówek, w razie gdyby dzieciaczek zasnął, a kapturek odpinany to dobry patent choć nie wypróbowaliśmy go w sumie. No i najlepszy patent to oczywiście saszetka choć dla mnie i tak za mała;-p ale to juz inna sprawa ze ja lubie mioeć dużo rzeczy przy sobie ( choć przy dziecku nauczyłam się ograniczać do minimium).
Pas brzuszny - wygodny, ale wpijaja się w ciało ( albo moje fałdy tak na niego dziąłja;-p),
Ale podsumowując - cud, miód,malina!
Dziękuje za możliwość testowania. Choć pewnie jednak nie kupie bo to juz kolejne MT które testuje to jednak wolę chusty. M również więc niestety my osobiście nie zostaniemy klientami Alci prawdopodobnie ale innych będziemy podsyłać![]()

Odpowiedz z cytatem
[edit. teraz dopiero do mnie doszło, że kapturek jest chyba dwustronny, tzn, że można nosić z jednej i drugiej strony - ciemnota
]

) i saszetkę na pas. Bardzo wygodnie mi się nosiło, dłuższy spacer też zaliczyliśmy. Niestety mój małżonek nie zdążył ponosić, mam nadzieję że co się odwlecze to nie uciecze, bo nie będę dłużej ukrywać: ZAKOCHAŁAM SIĘ W ALCIOWYM MT! Jak jeszcze sobie przejrzałam Twoją galerię to już w ogóle odpadłam

W (maj 2008) i
H (luty 2010)