cynthia - dzięki za wnikliwe obserwacje.. teraz jeszcze ja mam kilka pytań do Ciebie w związku z powyższym:
pasy ramienne w moich MT są ozdobione ściegiem ozdobnym - i przy ramionach wokół wypełnienia... i na końcówkach, właśnie po to by widać było które są które. I teraz nie wiem, czy nie zauwazyłąś, czy jakimś cudem ten MT tych ozdobień nie ma??-zaznaczyła bym końcówki górnych pasów tak żeby przy rozwiązywaniu można było wyczuć że najpierw to rozwijamy - ja często zaczynałam od dolnych, co nie było dobre
a jaki tam był, bo nie pamiętam-zmieniła bym materiał kapturkaja go w sumie nie używałam ale szczerze to on mi się nie spodobał
- ten zielony, co na pasach, czy beż który jest na jednym panelu?
No to tyle chyba![]()

:
ja go w sumie nie używałam ale szczerze to on mi się nie spodobał
Odpowiedz z cytatem

. Matka Róży
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
- ciekawe rozwiązanie)

[edit. teraz dopiero do mnie doszło, że kapturek jest chyba dwustronny, tzn, że można nosić z jednej i drugiej strony - ciemnota

) i saszetkę na pas. Bardzo wygodnie mi się nosiło, dłuższy spacer też zaliczyliśmy. Niestety mój małżonek nie zdążył ponosić, mam nadzieję że co się odwlecze to nie uciecze, bo nie będę dłużej ukrywać: ZAKOCHAŁAM SIĘ W ALCIOWYM MT! Jak jeszcze sobie przejrzałam Twoją galerię to już w ogóle odpadłam

H (luty 2010)