Pokaż wyniki od 1 do 20 z 299

Wątek: MT pathi by alcia_MT

Mieszany widok

Chustomanka Awatar olka
    Miejscowość
    Plewiska/k.Poznania

Domyślnie

Ja z małym opóźnieniem, ale w końcu piszę!
    Było u nas MT z Kurakiem, BOSKIE! Kolorowe, pięknie wykończone,... cudo!
    Pewnie będę się powtarzać, ale tak:
    - pasy dobrze wypełnione, nawet przy dłuższym noszeniu, nie czuć ciężaru dziecka, elegancko obszyte
    - jak dla mnie idealna długość pasów, nie zabrakło mi i majtały się między nogami
    - fajnie utwardzany zagłówek, dziecko mogło się spokojnie oprzeć i ładnie trzymało główkę
    - bardzo fajny pomysł z saszetką na pas na drobiazgi! (zanim załapałam po co to, trochę czasu minęło, ale załapałam! - ciekawe rozwiązanie)
    - jak dla mnie kapturek fajny, wydaje mi się że biały ładnie pasował do reszty
    - świetny motyw z kurakiem! Kolorowy, taki trochę cepeliowy, rewelacja
    - druga strona panelu mimo, że bez aplikacji, też bardzo ciekawa - robakowa
    - jedyne co mnie troszkę rozpraszało to metka firmowa - pomarańczowa na zielonym tle pasów, jak dla mnie za bardzo to kontrastowało. Ale to reklama Alci, więc ma prawo. Ja umieściłabym ją np. na dolnych pasach, żeby nie przeszkadzała
    - rozmiarowo też akurat świetnie trafiłyśmy z tym mniejszym MT, moja Zuza czuła się w MT bardzo dobrze i nie protestowała na dłuższym dystansie

Ogólnie dałabym 10 pkt na 10
    (a tu moja Zuza, zafascynowana Kurakiem)

I my: Zuza baaaardzo zadowolona, jej mama jakoby również!

Dziękuję za możliwość testowania i polecam MT od Alci - są boskie!
    Zuzu (styczeń 2010), Kalina (wrzesień 2012)
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci, Instruktor masażu Shantala. Bliskość na starcie - ja w sieci
    W Poznaniu też nosimy

Chustomanka Awatar alcia_MT
    Miejscowość
    Oświęcim

Domyślnie

olka - dzięki wielkie za szczegółową recenzję. I miło mi, że moje MT Wam się podobało
    Mama Kai (11.2004) i Leny (06.2007)
    Nosidełka MT: www.pathi.pl , wszystkie fotki moich MT tutaj: https://picasaweb.google.com/alciaa/MeiTaiMojeWyroby Funpage: https://www.facebook.com/pages/Pathi-noside%C5%82ka-azjatyckie-Mei-Tai/143627059026080?ref=hl <--- POLUB, PROSZĘ.. .

Uprawnienia umieszczania postów