Miałam przyjemność w zeszłym tygodniu nosić pierwszy raz w mniejszym MT od Alci
Nosidełko bardzo przyjazne![]()
wzrokowo : pięknie wykonane - jako całość, wzorki śliczne - bardzo mi się spodobało od strony wizualnej
z małą w środku nic się nigdzie nie zaginało i wyglądało bardzo fajnie - obie strony MT do siebie pasują - dla mnie to ważne bo jednak się zagina ten "kołnierzyk" (nie wiem jak to nazwać) i to pasowało fajnie
dotykowo: miękki przyjemny sztruks był głaskany przez Maryśkę i spodobał nam się obu
pierwszy raz miałam MT i porównuje do chust jedynie
-to co bym zmieniła (tylko nie wiem czy to by na dobre wyszło) to może troszkę szerszy ten dolny pas, ponieważ jak zawiązałam górne pasy to mi się podwijał i musiałam na to uważać.
-zaznaczyła bym końcówki górnych pasów tak żeby przy rozwiązywaniu można było wyczuć że najpierw to rozwijamy - ja często zaczynałam od dolnych, co nie było dobre
-zmieniła bym materiał kapturkaja go w sumie nie używałam ale szczerze to on mi się nie spodobał
a z kolejnych plusów to:
genialna "torebeczka" przydała mi się bardzo bo miałam akurat dużo załatwaiania latania z auta do szpitala i domu i tam trzymałam komórkę, drobne i małą tetre i było super
nie czułam w nosidle tych moich cudnych 9kilo po spacerze 2 godzinnym - i nic nie poprawiałam i to jest duzy plus - bo myslalam jednak ze bedzie trza poprawiac ze względu na ten dolny pas - ale nie trzeba było - tylko trzeba uważnie go założyć i jest świetny
no i szczerze to przekonałam nawet męża do założenia MT!!! bo chusty to za duzo wiązania jego zdaniem (MT tez ale się udało) i mu się też podobało; powiedział że wkońcu jakieś nie "typowe" kobiece wzorki i wygodnie mu się niosłowięc dziękuję ci Alciu!!! to już jakiś pierwszy krok do przodu
a więc polecami mam nadzieję że uda mi się kupić bo jednak jest to niezła alternatywa chusty i może węża bym wciągnęła w noszenie nie tylko na rękach
![]()

ja go w sumie nie używałam ale szczerze to on mi się nie spodobał
Odpowiedz z cytatem