Pokaż wyniki od 1 do 20 z 299

Wątek: MT pathi by alcia_MT

Mieszany widok

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

szybko , sprawnie i na temat - poszlo nam omowienie szczegolow
    piekna szczegolowa robota
    pasy mam dluzsze bo sobie takie zazyczylam
    pasy na ramionach wypelniona super
    pozyczylam kolezance i tym samym i ona zapragnela MT by Alcia

maz nosi , jestesmy bardzo zadowolenie

Chusteryczka Awatar Behemot
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Przyszedł i się zakochałam. Robota piękna i misterna. Po prostu cudeńko. Zaczęliśmy się nosić. Pełna entuzjazmu .Pierwszy wypad był trochę krótki, więc wszystko było okej. dziecka nie czułam. natomiast po drugi dłuższym zaczęłam odczuwać 11 kg na plecach. Myślę, że wole jednak pasy niewiele grubsze-nie wrzynałyby mi się tak, natomiast wypełnienie oki.Jednakże MT trochę za małe czyt. za wąskie na Nikodema i pewnie odczucia tez takie (gdyby był dopasowany pewnie i nośność byłaby inna). Wysokość w porządku-mógł łapki sobie swobodnie wyciągnąć i ja też wolę wyższe. Zagłówek zawsze można odgiąć. Długość pasów też.Jestem standardowych rozmiarów, dlatego też takie pasy nam wystarczyły. Natomiast, co do sztywności MT-pierwszy raz takiego miałam i spodobało mi się. Z torebki i kapturka nie korzystałam ale to dobry dodatek.
    Szkoda,ze za mały bo nie posłałbym dalej Sztuka ... użytkowa na 5
    Nikodem-12.01.2009-Skarb mój największy
    Karmiłam piersią 3 lata 3 tygodnie i 2 dni

Chustomanka Awatar alcia_MT
    Miejscowość
    Oświęcim

Domyślnie

Dzięki wielkie za kolejne opinie
    Mama Kai (11.2004) i Leny (06.2007)
    Nosidełka MT: www.pathi.pl , wszystkie fotki moich MT tutaj: https://picasaweb.google.com/alciaa/MeiTaiMojeWyroby Funpage: https://www.facebook.com/pages/Pathi-noside%C5%82ka-azjatyckie-Mei-Tai/143627059026080?ref=hl <--- POLUB, PROSZĘ.. .

Chustomanka
    Miejscowość
    Glasgow, UK

Domyślnie

Jestem szczesliwa posiadaczka MT by Alcia. Generalnie cala rodzina jestesmy zachwyceni! Najmlodsza - bo uwielbia dzikie zabawy bedac na plecach, tata - bo uwielbia dzikie zabawy majac mala na plecach, ja - bo MT jest przepiekny, i megawygodny.
    Uszyty pieknie, wyglada bardzo profesjonalnie. Wypelnienie pasow naramiennych w sam raz dla mnie (superchudej dziewczyny) i dla taty (duzego chlopaka). Saszetka sie sprawdza bardzo fajnie, duuuze udogodnienie jak dla mnie Aplikacje wykonane przepieknie, mimo sredniej jakosci wzoru przez nas dostarczonego efekt jest naprawde niesamowity! Pieknie obszyte wszystkie pasy, kapturek dziala - wczoraj pierwszy raz od kilku miesiecy Alia zasnela noszona, wlasnie w MT! No i nawet najdziksze zabvawy z tata nie sa w stanie poruszyc dziecka zamotanego, nawet przy przewrocie do gory nogami mala nie wysuwala sie ani na milimetr. Oceniamy naszego MT na 5 z duzym +
    a oto krotka historia pierwszych dni MT z nami:

nawet w bezruchu Alia jest zadowolona - w chuscie niewykonalne " o, takie mam ladne MT"

zabawa z balonem zaczela sie raczej spokojnie
    ale potem byly skoki, przewroty, loty i inne przeszkody a tak wygodnie idziemy na spacerek

jeszcze raz dziekuje bardzo za wykonanie tego pieknego MT, i za bardzo przyjemny kontakt w trakcie wykonywania! nadal nie wierze, ze takie cudo powstaje w ciagu zaledwie dwoch dni....

(aha, JJ BARDZO Ci dziekuje za "zarazenie" nas miloscia do Alciowych MT!)
    Ostatnio edytowane przez buggins ; 04-06-2010 o 13:01

Aga, mama Alii

Miejscowość
    Oświęcim

Domyślnie

buggins - dopiero teraz doczytałam Twój komentarz.. I bardzo bardzo mi miło, że jesteście tacy zadowoleni Dzięki za zdjęcia - zawsze miło popatrzeć na dzieciaki w moich wyrobach
    Niech się Wam dobrze nosi
    Nosidełka MT: www.pathi.pl , wszystkie fotki moich MT tutaj: https://picasaweb.google.com/alciaa/MeiTaiMojeWyroby Funpage: https://www.facebook.com/pages/Pathi-noside%C5%82ka-azjatyckie-Mei-Tai/143627059026080?ref=hl <--- POLUB, PROSZĘ.. .

Chustonoszka Awatar junona
    Miejscowość
    Częstochowa

Domyślnie

Mamy MT by Pathi już od kilku dni, przetestowaliśmy, więc czas coś napisać .
    Wrażenie ogólne bardzo pozytywne. To jest nasz pierwszy MT, więc nie mam się za bardzo do czego odnieść, ale chwilowo MT by Pathi u nas rządzi i chusty poszły w kąt .
    Jest zrobiony bardzo artystycznie, ładne zestawienie materiałów, ładne staranne wykończenia. Znajomi są zachwyceni, cały czas ktoś mnie pyta gdzie go kupiłam.
    Panel jest dobrze wypełniony, tak samo pasy, nosi mi się bardzo wygodnie, zarówno z przodu i z tyłu, wygodniej niż chustę. W końcu mogę zawiązać dziecko na plecach, co z chustą wciąż mi się jeszcze nie udaje.
    Zamawialiśmy MT dwurozmiarowy i niestety nie do końca wiem jak mam wykorzystać tę dwurozmiarowość, bo panel jest trochę za długi jak na moje dziecko (na przyszły sezon będzie idealny). Czytałam niby w opisie, ale nie doszłam właściwie do tego jak mam go zawiązać żeby był w tym rozmiarze na teraz.
    Jedyną moją wątpliwością jest trwałość sztruksu, którym powlekane są pasy i druga strona, mam nadzieję, że nie powyciera się zbyt szybko, bo chciałabym, żeby MT został z nami na dłużej i jeszcze drugie dziecko zaliczył .
    Z zakupu jestem zadowolona i innym też polecam .

Miejscowość
    Oświęcim

Domyślnie

junona- o trwałość sztruksu się nie martw - spokojnie jeszcze drugie dziecko w nim ponosisz. A co do dwurozmiarowości - już piszę na pw.

Uprawnienia umieszczania postów