-
Chustopróchno
teraz ja. wczoraj puscilam mt do anmuszki, i z ciezkim sercem to zrobilam, bo potrzymalabym go pare dni dluzej 
przez moje rece przeszlo pare mt. lepszych i gorszych.
ten jest lepszy, duuuzo lepszy niz inne.
1.szycie jest swieyne, staranne i dokladne. bardzo mi sie podobaja czerwone szlaczki - zdobienia na pasach.
2. odpinany kapturek - duza zaleta. ci, ktorzynie lubia zaglowkow, kapturkow moga sobie w kazdje chwiligousunac. ja akurat lubie i nam sie przydaja kapturki w razie spacerowej drzemki Tomka.
3. dlugie sznureczki przy zaglowku - tak dlugie, ze nie musza nie wiadomo jak wyginac rak do tylu, zeby je chwycic. zawsze wystarczy mi reki, zeby spokojnie je uchwycic i zawiazac tam, gdzie trzeba.
4. wypenienie pasow jest na odpowiedniej dlugosci i szerokosci. pasy nie zwijaja sie, nie roluja, swieynie odciazaja ramiona. i co dla mnie wazne - maja odpwiednia dlugosc.
5. bylam pewna, ze MT bedzie mial za maly/niski panel dla nas - jakie bylo moje mile zaskoczenie, gdy wsadzilam Toma na plecy i panel otulil synka elegancko.
6. wyciecia w panelu - tez zaleta, w newralgicznych miejscach, gdzie panel sie troche jakby zalamuje na dziecku, tego matreialu nie ma za duzo.jest tak jak trzeba.
reasumujac- nosilo mi sie w nim swietnie moje 12 kg szczescie. nic sie wrzyna, nie uwiera, bardzodobrze odciaza kregoslup i ramiona. polecam goraco.
zastanawia mnie tylko ta kieszonka czy torebka - nie moglam dojsc, gdzie ja mam umiescic, bo mt sie w niej nie zmiesci (nawet nie probowalam go tam umieszczac
)
to tyle tak na goraco.
Alciu, bardzo dziekuje za mozliwosc testowania.
Uprawnienia umieszczania postów