-
Chusteryczka
Ale przeoczenie!
Przecież my też mamy Alciowego Mietka!Z dwoma kapturami, chustką i saszetką
Nasze wrażenia:

MT jest uszyty przepięknie, ozdobne ściegi, aplikacje, wszystko bardzo staranne, miłe oku- IMO bardzo profesjonalne

- Noszę ja, rozmiar S i mąż, rozmiar XXL i obojgu nam jest wygodnie
- Fantastycznie odejmuje ciężar, Córka waży 10kg, w MT na plecach mogę Ją nosić bardzo długo bez zmęczenia
- Pasy są lekko wypełniane, nic się nigdzie nie wrzyna- komfortowo się układają, trzymają się ramion (nie zjeżdżają na szyję)
- Raz starannie założonego MT nie trzeba poprawiać nawet jeśli Dziecko się wierci
nic się nie luzuje - Mamy w zestawie dwa kapturki ale chyba niestandardowe,uszyte na moje specjalne życzenie-podobne do takich jakie są w bluzach, są ŚLICZNE ale UWAGA, nie używamy ich na razie, zagłówek doskonale spełnia swoją rolę i przytrzymuje śpiącą główkę- mamy MT dwuwymiarowy więc myślę, że kapturki wejdą w użycie, jak Córka urośnie i główka będzie zdecydowanie nad zagłówkiem

- Saszetka do MT jest w ciągłym użyciu, trzymam w niej komórkę, portfel, bilety...mam zawsze pod reką i nie muszę grzebać w przepastnej torbie- mamy większą niż zwykle Alcia szyje bo chciałam żeby pomieściłą pieluszkę wielorazową- żebym mogłą wychodzić z domu BEZ TORBY
lubię to rozwiązanie
- Mt używam codziennie w domu, wrzucam Córkę na plecy i gotuję, sprzątam, wieszam pranie i usypiam na przedpołudniową drzemkę
- Mt używam na wyjścia, do sklepu
- Mt używa mój mąż na długie wycieczki np po górach
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu 

Dziękujemy!
Uprawnienia umieszczania postów