-
Chusteryczka
Dobra, w końcu ja..
testowaliśmy już dość dawno i nawet nie było jak rzetelnie usiąść i napisać kilka mądrych słów
w domu mamy już cudowne nosidło od Alci,ale dwurozmiarowe i jednak takie jednorozmiarowe to całkowicie inna bajka
a i my mamy dłuższe pasy,ale szerszego tatusia,więc te fajnie się zakładało,bo pasy nie latały aż tak bardzo po podłodze 
Testujący Młody Człowiek, wiek 14 miesięcy, ok. 8,75kg żywej wagi, 74cm wzrostu (gdzieś tak mniej więcej wtedy miał). Testowaliśmy sobie po domu, w ramach dosypiania po zbyt szybkiej drzemce.
Nosidło bardzo solidnie uszyte,choć sztruks miał ślady wytarcia, w sensie ślady użytkowania,ale to pewnie urok sztruksu. Bardzo fajne wykonanie aplikacji- choć jak dla mnie za pstrokate
Zakłada się szybko i dość łatwo dociąga. Aleksandrowi było wygodnie i nie sprawiał wrażenia,żeby coś mu przeszkadzało. Pasy są dobrze wypełnione i nawet po dłuższym noszeniu w domu nie uwierają. Nawet nasze nosidło domowe,które nosimy na spacery daje radę na dłuższych dystansach i jest na prawdę wygodnie- choć minusem na pewno jest fakt,iż po jakimś czasie trzeba dociągnąć i poprawić wiązanie,ale to pewnie w każdym mt.
Brakowało mi kaptura w modelu testowym, jednak jak Młody się przytulił to głowa uciekała trochę do tyłu i zagłówek nie utrzymywał jej dobrze. Mamy kapturek w naszej wersji i sprawdza się rewelacyjnie. Mogę również dodać,że dodatkowa kieszonka zakładana na pas to hit! klucze i telefon idealnie się mieszczą i nie ma problemu gdzie to trzymać na spacerze.
A jeszcze tak odskakując trochę od samego nosidła testowego to zamawiając swoje własne można poszaleć z fantazją i Alcia rewelacyjnie spełnia marzenia
jest bardzo dobry kontakt z nią przez cały proces tworzenia,a uszyte nosidło jest jedyne w swoim rodzaju i cudowne
Dziękuje za możliwość testowania
zdjęcia też dodać?
Uprawnienia umieszczania postów