...czas i na moją recenzję - po testach z udziałem mniejszego MT i Jeremiego, wiek 8 m-cy, waga 10 kgzaliczyliśmy jeden dłuższy spacer, poza tym młody się wyrywał - zakres wolności, jaką daje MT, zbytnio skłaniał go do zabawy w "wyginam śmiało ciało"
Było to nasze pierwsze MT, więc nie mam porównania z innymi, ale wrażenia moje były następujące:
- sztruks - rewelacja! Mięciutki i miły w dotyku (i cieniutki na tyle, że nie sprawiał najmniejszych problemów przy wiązaniu i dociąganiu), a jednocześnie przyczepny taki i trzyma się na miejscu bez protestów. Z czasów, kiedy nosiłam spodnie ze sztruksu pamiętam, że przecierały się koszmarnie szybko, ale ten sztruks mi wyglądał na "wytrwalszy ".
- pasy - wygodne, nie za szerokie, nie za wąskie, długość zdecydowanie dla mnie przedobrzona, ale to testowe nosidło, więc pewnie dlatego
- jakość wykonania zachwycająca, dopieszczone to cudo, ładne, widać staranność i dobrą energię
- nośność bardzo ok - po prawie godzinnym spacerze moje ramiona nie domagały się natychmiastowego masażu
Dziękuję za możliwość testowania
Jak mi się jeszcze coś przypomni, zedytuję![]()

zaliczyliśmy jeden dłuższy spacer, poza tym młody się wyrywał - zakres wolności, jaką daje MT, zbytnio skłaniał go do zabawy w "wyginam śmiało ciało"
Odpowiedz z cytatem