Dopiszę się po testach
Niestety, mimo iż mt (większy) był u nas nawet dłużej niż powinien, to z powodu mojej choroby testy wykonaliśmy dopiero dzisiaj No i żałuję, że tak krótko i tylko po domu, bo pogoda dziś wstrętna.
MT jest przepięknie wykonany, choć zupełnie nie w moich kolorach i zdobieniach. Swój dobiorę oczywiście pod siebie (i pod męża). Odpowiada mi kształt (dużo bardziej niż w Tuli) i zwężenie, choć mogłoby być trochę mniejsze. Dla nas jest jeszcze odrobinę za duże (to większe), no ale ja mam szczuplutkie dziecko.
Jeśli chodzi o materiały - oczywiście najlepszej jakości. Myślałam, że sztruks mi nie będzie odpowiadał, ale nic bardziej mylnego. Fajnie się dociąga i mięciutko otula. Wypełnienie pasów optymalne, faktycznie biodrowy (pod pupą) mógłby być trochę bardziej wypełniony. Ale jest ok, bo wygodnie. Troszkę za szerokie pasy przy główce, bo mały je mamla, ale za to głowa mu nie lata na wszystkie strony podczas drzemki.
No właśnie, najważniejsze: synuś po dwugodzinnej drzemce przedpołudniowej wsadzony do nosidła zasnął po 10 minutach mojego krzątania się po domu W chuście zdarza mu się to baardzo rzadko i musi być zmęczony, a tutaj zasnął z wygody No i nie chciał nijak z niego wyjść.
Jak wreszcie zdecyduję się na wygląd, natychmiast zamawim swoje.
Dziękuję za możliwość testowania