Pokaż wyniki od 1 do 20 z 299

Wątek: MT pathi by alcia_MT

Widok wątkowy

Chustonoszka Awatar olga
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Czas na mnie Kupiliśmy MT pathi tydzień temu. Od tego czasu się z nim nie rozstajemy, a chusta poszła w kąt. Jest naprawdę niewiarygodne! Co prawda muszę zaznaczyć, że to nasze pierwsze nosidełko, więc nie mam porównania, ale mam kilka refleksji w porównaniu z chustą:

1. Idealnie rozkłada ciężar. W chuście często miałam problem, szczególnie gdy mała zasnęła, kręgosłup bolał mnie niewiarygodnie, tutaj żadnej różnicy, naprawdę odpoczywam

2. Wykonanie to prawdziwy majrszertyk Wszyscy pieją z zachwytu, widząc nosidełko. Nasza aplikacja naprawdę zwraca uwagę, jest przepiękna, przecudowna !!!!!!! Pasy mięciutkie, naprawdę niewiarygodny komfort noszenia w porównaniu z chustą. Córeczka też uwielbia nosidełko. Siedzi sobie cichutko, obserwuje świat albo śpi, widać, ze jest jej bardzo wygodnie, nie opada podczas snu

3. O ile do chusty mąż podchodził z dystansem, o tyle MT baaardzo mu się spodobało, sam się teraz wyrywa do noszenia

4. W sumie o tym powinnam wspomnieć na samym początku: obsługa rewelacyjna! Krótki czas oczekiwania, Alcia uwzględniała wszystkie nasze zachcianki, była niewiarygodnie cierpliwa, odpisywała na nasze długaśne maile. Kończyła naszgo Mietka w piątek, szybko biegiem poleciała na pocztę, żeby doszedł w poniedziałek, bo nie mogłam się doczekać, kiedy go zobaczę Wiem, że ledwo zdążyła na rodzinną imprezę. Takiego poświęcenia nie trzeba komentować

Nie wiem, pewnie coś pominęłam, bo chyba nie sposób wyliczyć wszystkie zalety naszego MT. Pokochaliśmy go całą rodziną miłością wielką i prawdziwą
    Baaaaaaaaaardzo dziękujemy Ci Alciu!!!!!!!!!!!!!!!!

I kilka zdjęć mojej uzdolnionej artystycznie młodszej siostry :

Ostatnio edytowane przez olga ; 20-09-2011 o 12:53 Powód: zdjecia

Uprawnienia umieszczania postów