Dziekuję za możliwość testowania MT
cudowny motylek był przez nas testowany przez weekend, nad morzemspisał się świetnie na długich spacerach po plaży
dużym plusem jest materiał-sztruksik ... dobrze trzyma malucha, jest gruby i mocny !! wykończenie wzorami - CUDOWNE !! wiąże się rewelacyjnie, z łatwościa się "dociąga" miałam okazje nosić bawelniane MT i stwierdzam ze sztruks bije na głowe bawełne pod wzgledem odczuwania wagi i "wrzynania" się w ramiona !!
kolejnym plusem jest zagłówek, bardzo ładnie trzyma główkę kiedy adaś spal nie musiałam się martwić że główka mu kiwa
grubość i szerokość pasów idealnie dopasowana na ramiona, nie wpijały sięrównież kąt wszycia pasów dopracowany do perfekcji
idealnie układały się na moich ramionach
kolorystyka rzcz gustu, ale mnie sie bardzo podobałamotyl - BOSKI ! doprecyzowany
minusem jak dla mnie było zaokrąglenie materiału przy dolnym pasie, wydaje mi się że panel przy nóżkach mógłbybyć prosty na odcinku 8-10cm dzieki czemu lepiej trzymałby nóżki.
wcięcie panela na wysokości pleców jest bardzo praktyczne daje przewiew, i bardzo ładnie wygląda, ale sam dół mógłby być prosty
ogólna ocena 5+
![]()

spisał się świetnie na długich spacerach po plaży
Odpowiedz z cytatem

(mała ma 9,5kg, średniak), ale jakoś było nam dziwnie...
Tylko nam nie wychodzi jakoś...
08.2005
06.2010