-
Chustopróchno
miałam przyjemność przetestować mniejsze MT więc teraz pora na recenzję 
- MT urzekł nas od początku swoim wyglądem- zrobiony bardzo starannie, pięknie wykonane aplikacje, przyjemny materiał
- nosiło mi się wygodnie zarówno z przodu jak i na plecach, pasy wypełnione odpowiednio- nic się nie wrzynało, łatwo mi było dociągnąć pas biodrowy, z czym w niektórych mt mam problem, bo mi się źle układa;
- oryginalny kształt panela dla mnie stanowił nieznaczny minus, gdyż dla nas panel na dole był akurat na szerokość, jednak był ciut za wysoki, a profilowany panel uniemożliwiał nam skrócenie przez podwinięcie; choć akurat do spania wysokość była ok
- bardzo fajnie wypełniony wysoki zagłówek to kolejny plus tego mt
- uroczym dodatkiem jest torebeczka na pas biodrowy z kapturkiem, która zmieści jeszcze kilka drobiazgów, co jest niewątpliwą zaletą podczas krótszych wyjść lub gdy nie ma potrzeby brać torebki/plecaka
- dla mnie największym minusem tego mt było umiejscowienie aplikacji słonia na panelu- była ona za wysoko i kiedy podczas spaceru córa nie spała, miałam opuszczony zagłówek i słoń był praktycznie nie widoczny- wystawały kawałki stóp; ja bym proponowała tę aplikację wyhaftować troszkę niżej; i to jest jedyna zmiana jakiej bym dokonała w tym mt
podsumowując- z chęcią bym zakupiła takie mt dla siebie
zdecydowanie polecam
niestety nie miałam jak zrobić zdjęć
Uprawnienia umieszczania postów