Pokaż wyniki od 1 do 20 z 299

Wątek: MT pathi by alcia_MT

Widok wątkowy

Chustofanka Awatar madzior
    Miejscowość
    Pruszków

Domyślnie

jestem właśnie na świeżo po testowaniu MT z kogutkiem.
    Pierwsze wrażenie "oczne" - piękne kolory, fiolet na stronie z kogutkiem okazał się dużo ciemniejszy i to lepiej strona z haftem motylim bardzo mnie zachwyciła i mimo iż mam synka nosiliśmy właśnie haft na wierzchu.

Pas biodrowy - wypełnienie dobre i wystarczające. Mi podoba sie, że nie jest wypełniony na całej długości, bo łatwiej zawiązać węzełek. Może mógłby być ciutek szerszy, ale to chyba kwestia indywidualnego dopasowania zamówienia.
    Panel: dobrze usztywniony, a jednocześnie dobrze otula. Mój synek lubi mieć rączki ponad pasami (bo woli już teraz być na plecach) i tu długość była super-akurat! Panel nie wbijał mu się pod rękoma w paszki, a jednocześnie nie bałam sie że przy wygibasach wypadnie.
    Szerokość panelu też była oki, bo mój 2 latek już nawet jak materiał nie dochodzi do kolanek sam utrzymuje "żabkę".
    Pasy ramienne: miękkie, nie wżynały się. Ja wiążąc na plecach krzyżuję pasy na klatce i było mi wygodnie. Nie wżynały się w szyję, nic nie uciskało.
    Noszenie: byliśmy na spacerze ok godziny i nie czułam ciężaru. Nie musiałam nic poprawiać ani dociągać.

Bardzo podoba mi sie materiał - sztruks jest mięciutki, delikatny, a jednocześnie pasy nie ślizgają się. Mam wrażenie, że jest to materiał dobry na każdą porę roku. W lato nie będzie za gorąco.

Super pomysł z torebeczką na drobiazgi doczepianą do pasa biodrowego!! Można tam schować kapturek - jego nie testowalismy akurat.

Bardzo dziękuję za mozliwosć testowania!!!
    Ostatnio edytowane przez madzior ; 11-04-2011 o 01:12
    mama Jakub-usia (21.04.2009)

Uprawnienia umieszczania postów