Przepraszam za zwłokę, testowałam jeszcze przed Alcią...ale cos mi z komputerem nie po drodze ostatnio.
MT bardzo mi sie podobał, bardzo starannie odszyty, piękna aplikacja (ta mniej bogata); elegancki wręcz. Aż mi metka Pathi do niego nie pasowała, bo jest taka punkowa w porównaniu do klasy miętkaAle to drobiazg.
Nosiło mi się dobrze, ale nie wiem, czy mojej córze tez było wygodnie. Mam wrażenie, że panel, mimo dwurozmiarowości, nie był dobrze wyprofilowany, za szybko się zwężał i przez to nie podtrzymywał jej nózek. A może ona po prostu juz za duża (20 m-cy, 11 kg, wzrost nieznany). W każdym razie to mi nie pasowało, bałam się, że pasy ją ugniatają-zamiast iść po panelu, szły jej po nóżkach. Z drugiej zaś strony panel był wysoki, czasami musiałam go wręcz zawijać, żeby dać małej rączki swobodnie wyjąć. Może ona niewymiarowa jakaś jest, ta moja córcia, ale tak to u nas wyglądało.
Poza tym bez zarzutów. Pasy super, nie za grube, ale i odpowiednio miękkie, komfort dla ramion
Panel super się dociągał, pasy nie były ani za śliskie, ani zbyt tępe, w sam raz. Pas biodrowy bardzo wygodny, nie uwierał mnie, spełniał swoją rolę bez zarzutu.
Z kapturka i torebki nie korzystałam. Aczkolwiek gdybym miała go dłużej, torebka na pewno byłaby dobrym rozwiązaniem na jakieś spacery bez zakupów (wtedy bez mojej torby ani rusz).
Jeszcze raz dziękuję za możliwość testowania!

Odpowiedz z cytatem