Wątek o tej perełce już był niedawno. Ja napisałam pytanie na temat bezpieczeństwa i wygody noszenia przodem do świata. Oto co otrzymałam w odpowiedzi:
"WitamNosidełko jest w 100 % bezpieczne. Dziecko nie jest noszone na kroczu tylko siedzi w nosidełko, poza tym dziecko mozna nosić zarówno przodem do świata jak i tyłem gdyby nie chciała Pani dostarczać dziecku nowych wrażeń aczkolwiek nie widzę w tym nic złego. Sprzedaliśmy już kilka set nosidełek z każdego koloru i mamy mnóstwo pozytywnych komentarzy od szczęśliwych mam. Nie zawsze to co drogie musi być dobre i odwrotnie to co tanie- słabej jakości. Poza tym jeżeli zdecydowała by sie Pani na zakup a dziecko nie czułoby sie w nosidełku wygodnie to może Pani zwrócić towar w ciągu 10 dni, a my zwrócimy Pani pieniążki. Zalecam do poczytania komentarzy, sa one najlepszym dowodem na to, że nasz towar jest wysokiej jakości.
Pozdrawiam Hurt3"
Ja kiedyś miałam sen, być może proroczyOtóż w tym śnie próbowałam przekonać jakiegoś męczyznę, który miał dziecko w wisiadle przodem do świata, że dziecko wisi na kroczu itp.Pamiętam wyraźne zdziwienie tego człowieka. Ale to był tylko sen, a może znak że czas się przełamać?

Otóż w tym śnie próbowałam przekonać jakiegoś męczyznę, który miał dziecko w wisiadle przodem do świata, że dziecko wisi na kroczu itp.Pamiętam wyraźne zdziwienie tego człowieka. Ale to był tylko sen, a może znak że czas się przełamać?
Odpowiedz z cytatem