witam, poszukuję mamy ktora pokazałaby mi jak nosic 3 tygodniowe malenstwo w kółkowej bb, wczesniej nosiłam w niej synka ale on miał juz wtedy 8 m-cy wiec bez obaw trenowałam na nim, jednak na nowo narodzonej ksiezniczce sie bije POMOCY![]()
witam, poszukuję mamy ktora pokazałaby mi jak nosic 3 tygodniowe malenstwo w kółkowej bb, wczesniej nosiłam w niej synka ale on miał juz wtedy 8 m-cy wiec bez obaw trenowałam na nim, jednak na nowo narodzonej ksiezniczce sie bije POMOCY![]()
Halooo Pomocy - powaznie kilka razy juz podchodziłam do wsadzenia małej do chusty ale dzisiaj to juz bylo apogeum, zaczęła sie tak awanturowac i pręzyc, ze bałąm sie, że cos jej zrobiłam. pomocy dziewczyny.....![]()
w kółkowej z takim maleństwem to nie pomogę niestety![]()
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014
witaj
ja też w kółkowej nie umiem![]()
jutro przed południem będę się kręcić po okolicy, daj mi na pw swój nr telefonu, to coś pokombinujemy![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®, niepraktykujący ale z sentymentem.
Matka Mateusza (wrzesień 2005) i Małgośki (styczeń 2008), była chustonoszka, ale trzymająca jeszcze szmaty w szafie.
No chustopróchno po prostu.
ojej przepraszma Cie ale nie zaglądałam na forum..... mam juz didymos wiec kombinuję z płytą
będę wdzięczna za każde wskazówki
zaobserwowałąm ze moja księżniczka lepiej jednak odnajduje sie w zawiązanej chuście
![]()
Ostatnio edytowane przez ry_back ; 01-01-2010 o 20:23
ok, to się zdzwonimy, a tymczasem chyba lepiej, zebyś usunęła swój nr tel z forum publicznego... tak na wszelki wypadek...
ja sobie Twój tell zapisałam
D
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®, niepraktykujący ale z sentymentem.
Matka Mateusza (wrzesień 2005) i Małgośki (styczeń 2008), była chustonoszka, ale trzymająca jeszcze szmaty w szafie.
No chustopróchno po prostu.