Ja wlasnie zakupilamale moja hania sopiero 5-miesieczna wiec bedziemy sobie musieli poczekac...
Ja wlasnie zakupilamale moja hania sopiero 5-miesieczna wiec bedziemy sobie musieli poczekac...
Serio???![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Spróbuj koniecznie. Zazwyczaj czytam bardzo pochlebne opinie o tym nosidle. Sama też próbowałam kiedyś i byłam bardzo zadowolona. Podociągaj dobrze, a jeśli nie pomoże, skrzyżuj pasy.
a ja się w środę przekonam, czy to faktycznie cudo![]()
korbobor z tym bólem pleców to mnie zastanawia czemu![]()
a jak wrzucisz na plecy?
http://kachaskowo.blogspot.com
a najlepsze me dzieła: Michał 06-06-2007 i Klaudia 17-09-2011
bociany dzieci nie noszą, ja tak(zapożyczone z nosime.sk)
Nie wiem skąd ten ból pleców jak noszę w chuście to jest w miarę ok- czasami jak za długo noszę to też zaczynają pobolewać ale to taki lekki dyskomfort wynikający z dodatkowego obciążenia.
A po dzisiejszej godzinnej wycieczce czuję się jakbym dźwigała ze 100 kg![]()
Wydawało mi się, że dociągnęłam dobrze a może nawet za mocno bo pasy pod pachami mocno mi się wrzynały ale jak je poluzowałam to mała jakoś mi tak " latała ". Jej w każdym razie było wygodnie bo przespała cały spacer....
Na plecach próbowałam w domu ale tylko chwilkę i było dużo lepiej ale małej nie pasowało bo musiała się wychylać na boki żeby lepiej widzieć więc i tak źle i tak niedobrze![]()
Czy manduca to dobre rozwiązanie dla 3 latki - ok.95 cm, 12kg wagi?
nada się
z tego co pamiętam to ona do 20kg
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Dzięki, tyle właśnie przeczytałam, ale na poprzednich stronach dziewczyny narzekają, że krótki panel się robi dla starszaków (nam ma służyć tylko awaryjnie, jakby małej nóżki wysiadły, nie do spania). A może jakiś inny ergonomik pod takie wymiary możecie polecić? Ono Natural może? Widzę w dobrej cenie na all teraz...