http://www.ellevill.mystore.no/ds_pr...roducts_id=166
padłam!
wcześniej twierdziłam, że żakard i paski w jednym, to za dużo szczęścia, ale zaczynam się łamać.
http://www.ellevill.mystore.no/ds_pr...roducts_id=166
padłam!
wcześniej twierdziłam, że żakard i paski w jednym, to za dużo szczęścia, ale zaczynam się łamać.
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
dla mnie to jednak za wiele. nie będę innym psuć radości pisząc co o tym sądzę.
no jedynie cieszę się, ze moje konto odetchnie![]()
Syn 2006
Córa 2008
Syn 09.2014
to z całą pewnością za wiele
natomiast sesje robią takie, że mogliby sprzedać nawet scierkę do podłóg.
no i wróciła moja ulubiona modelka- Natalia.
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Buciki dziecie ma czaderskie![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
OT Dziewczyny, ja jestem nieodmiennie zaskakiwana Waszą spostrzegawczością. Ilekroć ktoś wklei linka do fot chustowych, oglądam chusty, a Wy wypatrzycie buciki dziecka, rozpoznacie okolice, w których zdjęcie powstalo, i jeszcze model wózka po milimetrowym jego skrawku
Espejo, ścierka jak ścierka, ale szalik kibica udało im się wcisnąć![]()
wspieram w rodzicielstwie
Doradczyni Noszenia ClauWi®
Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
a mnie sie bardzo podobaprzy kolejnym dziecitku postaram sie miec ja w swoim stosiku
![]()
Fajne są te tricolory, fajna sesja, a ja się zawiodłam.
Żółta to był mój typ, a tu w akcji jakaś taka mało pstrokata się zrobiła. Pomarańcz zupełnie się schował. A faza na turkuso-zielenie włąśnie mi przeszła. Różowego nie znoszę i co ja biedna zrobię? Jestem skazana na czwartą chustę z fioletem?
Z mojego monitora zieje wielka dziura - wybaczcie literówki
Piękna chusta, nie ma co! żywe ciepłe kolory super na lato! ale ja i tak czekam na tripink tylko czy ona nie jest zbyt różowa?
Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011), żona Łukasza
chusta nawet nawet ale nie aż tak bym zwiększyła swój stan posiadania... ale na buciki dziecięcia też zwróciłam uwagę... pikne...