ja byłam sniezynka i wręczałam prezentya mama była z chuscioszkiem w cienmozielonej kółkowej chuscie....
ja byłam sniezynka i wręczałam prezentya mama była z chuscioszkiem w cienmozielonej kółkowej chuscie....
Uprzedziłaś mnie. Miałam właśnie tu napisać o Tobie, że mnie spotkałaś i świetnie prowadziłaś zabawę. I oprócz tego, że jesteś piękną kobietą to nie mogę się oprzeć i nie napisać, że masz świetne nogi (kurczę, mam cos z faceta, czy jak
)
Agnieszka - mama Dawida (26.05.1995) i Majeczki (26.09.2008)
heeeee PIEEERWSZAAAA!
Aj tam , od razu z facetaaa! Dzieki, lubię takie komplementy po ciązy...Fajnie sie prezentowałyście, od razu mi sie micha ucieszyła jak zobaczyłam chustę!![]()
Ach, miałam zapytać. A zdjęcie z Mikołajem to się da jakoś zdobyć na własny użytek? Zgody tam na miejscu nie podpisywałam na przetwarzanie danych.
A ankiete wypełniałas w ogóle? Nie za bardzo sie orientuje w temacie zdjęc, ale zapytam tych ludzi bo bede sie z nimi widziec pod koniec przyszłego tygodnia. A swoja drogą to jak Ty mnie rozpoznałaaaaas???![]()
czytam twoje posty, widziałam zdjęcia i skojarzyłam, że pisałaś o prowadzeniu WOŚP. No i jestem ęteligentna do tego
staliśmy tam bez chusty. Ja do męża " ty, to sylvetta. Jakbym w chuście była, to by mnie wybrała do tego Mikołaja". No więc mąż myk po Maię Wrap, córeczka hop do chusty i się zaczęłyśmy szczerzyć, hyhy
Ostatnio edytowane przez Lena_a ; 06-12-2009 o 22:49
heheee, bardzo dobry plan uknuliście, heeee. jak się czegos dowiem o zdjęciach to dam znac oczywiscie.
Sylvetko, czy coś już wiadomo ze zdjęciami?