Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Rose&Rebellion

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Najmocniej przepraszam za opóźnienie w recenzowaniu - chustozlot mnie odciągnął od innych powinności

Wyjąwszy nosidło z worka (trochę się z niego sypie to płótno swoja drogą i ciut paprze zawartość...) nie mogłam się nadziwić - że przez tyle łapek już przeszło a dalej wygląda jak nowe...
    Nosidło ma kapitalny panel w czachy Wykonane jest wzorowo i bardzo estetycznie, nie ma się czego czepić.

Z racji rosnącej zawartości mojego brzucha musiałam zapinać dość nisko - ale nosiło się wygodnie, chociaż ja z tych lubiących w pasie się ścisnąć a nie na biodro pas zsuwać...
    Myślałam też, że z racji niskiego noszenia młodzież będzie marudzić, że widoki kiepskie ale nie...
    Na mojego syna 80cm 10kilo pasowało bardzo dobrze...

Chest belta nie zapinałam bo nie lubię tego ustrojstwa i nie używam, pasy naramienne mi grubością pasowały, kapturek jak najbardziej w porządku.
    Całość lekka i można zgrabnie zwinąć w mały pakunek - niewątpliwy plus.
    Edit - nasza fotka, tym razem jedna tylko...

Jak zwykle bardzo dziękuję za możliwośc testowania
    Ostatnio edytowane przez Mayka1981 ; 02-04-2013 o 18:38 Powód: edycja linku do fotki
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustoholiczka Awatar MartaS
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

spóźniona recenzja ode mnie

Nosidło jest prześliczne, jak je wyciągnęłam z woreczka to nie mogłam się napatrzeć !!! Woreczek też fajny.
    Ma dość wąski panel, nie wiem czy ma tak być czy też jest ono po prostu dla mniejszych dzieci. Ale... jest przy tym dość wygodne Niestety ja nie mogłam w pełni docenić jego zalet, bo po godzinie noszenia dziecko jakoś tak "wpadło" mi w nosidło. No i się zastanawiałam czy to może nosidło jest za duże ? Ale nie!!! Pas biodrowy po prostu był dla mnie za szeroki i nie byłam w stanie go dobrze dociągnąć. Dla mnie to jest problem w każdym nosidle neistety, dlatego nie noszę generalnie w nosidłach.
    Mam nawet zrobione fotki ale wrzucę później jak wrócę do domu
    Ala i Hania 2009, Ewa 2012

Chustoholiczka Awatar stokrotka.a
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

Kiedy dostałam nosidło w swoje łapki zauroczył mnie śliczny płócienny woreczek
    a w środku małe,zgrabne nosidło z odjechanym panelem w czachy
    Bardzo wygodne,zajmuje mało miejsca jak na nosidło,dość wąski panel,fajnie rozkłada ciężar
    bo nawet 12kg nie poczyłam na swym krychym kręgosłupie.
    serdecznie polecam

Bardzo dziękuję za możliwość testów
    Sara. 23.01.2008 Lena. 15.11.2010 Laura. 1.08.2013
    http://jogazycia.pl/harmonogram-zajec/

Chustofanka
    Miejscowość
    Zachodniopomorskie

Domyślnie

Szkoda, że nie ma możliwości jeszcze potestować. Fajnie by było mieć porównanie do Tuli

Uprawnienia umieszczania postów