Ma ktoś?Jakie są?![]()
Ma ktoś?Jakie są?![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Ja będę miała niedługo to zdam relację. Ale może póki co ktoś inny o nich opowie?
joawoj, to chyba poczekamy na Twoja relacje!!!!
Joawoj,i jak się spisują?![]()
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Oj, zapomniałam w końcu podzielić się wrażeniami.
Cudne są - mięciutkie, puchate, bardzo przypominają wełnianą chustę. Są dość cienkie, ale noszą dobrze. No i są w moim ulubionym odcieniu fioletu
. Pokochałam tą chustę całym sercem
.
Jak znajdę czas, to porobię fotki.
Widziałam fotke stosikową
A grubością do czego byś porównała?![]()
Chusty tkane Little Frog
Podbijam wątek,proszę o więcej zdjęć i pytam czy warto?
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®