Ma ktoś?Jakie są?![]()
Ma ktoś?Jakie są?![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Ja będę miała niedługo to zdam relację. Ale może póki co ktoś inny o nich opowie?
joawoj, to chyba poczekamy na Twoja relacje!!!!
Joawoj,i jak się spisują?![]()
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Oj, zapomniałam w końcu podzielić się wrażeniami.
Cudne są - mięciutkie, puchate, bardzo przypominają wełnianą chustę. Są dość cienkie, ale noszą dobrze. No i są w moim ulubionym odcieniu fioletu
. Pokochałam tą chustę całym sercem
.
Jak znajdę czas, to porobię fotki.
Widziałam fotke stosikową
A grubością do czego byś porównała?![]()
Chusty tkane Little Frog
Do nowego pasiaka Nati z wełną.
Joawoj, a jaki masz rozmiar? dałabys pomacać, obejrzeć na żywo, zawiązać się? przymierzam się właśnie do kupna tej chusty, mieszkam pod Wawą.
Mam 6. Jak Ci pasuje, to zapraszam na macanie.
osobiście wolę 5, ale muszę się poplątać ja i mąż, wtedy zapadnie ostateczna decyzja. Na pewno odezwę się w sprawie macania, już wypatrzyłam z jakiej jesteś dzielnicy![]()
Podbijam wątek,proszę o więcej zdjęć i pytam czy warto?
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®