Pokaż wyniki od 1 do 20 z 45

Wątek: pielucha zdjeta

Mieszany widok

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Beskid Niski

Domyślnie

jak wam idzie, odpieluchowujące?
    u mnie jeden nocnik wiosny nie uczynił. więcej sukcesów nie odnotowano, a dziś rano córka dała czadu: nasikała na stół (tuż obok stał laptop. powinnam się pewnie cieszyć, że nie nasikała na klawiaturę ) mam dosyć. przyjmuję, że właściwy moment jeszcze nie nadszedł, wrócę do tematu później.
    2007, 2009, 2016

Chustoguru Awatar lynette
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

U nas drobne sukcesy. Czasem woła i sika do nocnika, a czasem nie.
    Mikołaj 2001, Wojtek 2004, Adam 2007

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ane, zdaje się, że nasze maluchy są "bliźniętami".

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Podbijam. Co u Was? U nas jednak bardziej do przodu niż do tyłu. Kupa zawsze na nocnik, a z sikaniem różnie bywa. Jutro pierwszy raz pójdzie bez pieluchy do żłobka z siatką zapasowych ubrań. Zobaczymy, jak będzie. Mam nadzieję, że nie najgorzej, bo w żłobku dzieci są jednak regularnie wysadzane.

Chustomanka Awatar pulcheria
    Miejscowość
    Zabrze

Domyślnie

U nas przy chorobie był totalny regres (najpierw w trakcie choroby były sukcesy, ale że choroba się przedłużała i komplikowała, to się popsuło niestety ). Musieliśmy wrócić do pieluch. Stwierdziłam, ze odczekam miesiąc-dwa, żebyśmy się obie wyciszyły i spróbuję znowu ściągnąć pieluchę.
    Ania, mama Jaśka (26.08.04), Zuzi (14.03.08), Jagódki (18.04.16) i Józia (31.01.19)

Chustofanka Awatar AJ
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Zdjęłam pieluchę i ja! Na razie w domu, od 4 dni. Moczymy 2 zestawy ubrań dziennie (tylko? aż? ), ale syn ładnie współpracuje, czasami sygnalizuje, a czasami po prostu załatwia się wysadzany
    Ale czy to nie za szybko (Syn skończył właśnie rok)? Na co się przygotować? Odpieluchował Ktoś takiego malucha?
    A. mama J. (13.12.2008) i T. (15.11.2010)

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Beskid Niski

Domyślnie

Przygotuj się AJu na to, że wszystko jeszcze możliwe
    Córka moja robiła wszystko do nocnika między 11 a 16 m-cem. Potem jej się odwidziało i nocnik ma w głębokim poważaniu. W pampersach mi lata na co dzień, bo wielorazówki tych litrów nie wytrzymują.

Cytat Zamieszczone przez lynette Zobacz posta
    Ane, zdaje się, że nasze maluchy są "bliźniętami".
    Ciekawe, czy są do siebie podobni. Bardzo dawno temu intrygowały mnie astrologiczne bliźnięta, aż w liceum poznałam chłopaka urodzonego tego samego dnia, co ja. Charakterologiczny kontrast totalny. On był głośny, rozgadany, ruchliwy, wieczny gospodarz klasy, zawsze w centrum uwagi. A ja dokładnie przeciwnie.
    2007, 2009, 2016

Uprawnienia umieszczania postów