Pokaż wyniki od 1 do 20 z 45

Wątek: pielucha zdjeta

Mieszany widok

Chustomanka Awatar ewinka

Domyślnie

Tusia w pewnym momencie tak załatwiła nam dywan (nie za duży, jedyny, leżący na środku pokoju), że śmierdziało mi w mieszkaniu jak na Dworcu Centralnym w stolycy i musieliśmy dywan oddać do pralni.
    Na szczęście od bardzo dawna ma coś takiego, że nie sika nam na łóżka - nie wiem, skąd jej się to wzięło, ale często był to dla nas sygnał, gdy schodziła nagle z sofy w samym środku zabawy - zawsze sadzana wtedy robiła siku

Ale o ile w wakacje mieliśmy zupełnie suche dni (max jedna wpadka), tak teraz jest strasznie Ledwo zaczęła wołać "ee" i znów przestała komunikować, nie zawsze daje się sadzać, albo siedzi, nie robi nic, a po zejściu sika w majty - długo chodziła w samych majtkach, ale jak zaczęły się notoryczne powodzie, załamałam się (głównie smrodem) i wkładam tetrę do majtek - przewijamy się od razu, ale małej w ogóle mokro nie przeszkadza. Choć czasem woła "ee" po fakcie.

No ale na szczęście kupa zawsze w nocniku

Staram się o tym nie myśleć za wiele, tylko robić swoje i czekam na lepsze czasy.

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Beskid Niski

Domyślnie

magda, gratuluję spektakularny ten pierwszy raz marii (bieg po schodach do nocnika, to musiało być piękne!)

u nas lipa. janka sika tam, gdzie stoi. po wszystkim każe sobie zdjąć majtki i pokazuje, gdzie wytrzeć podłogę. ale też nie jestem konsekwentna w niezakładaniu pieluchy: weekend był wyjściowy w związku z licznymi atrakcjami urodzinowymi, dzisiaj prawie cały dzień w domu na wsi licho ogrzewanym. no i nie wiem, czy jej nie mącę w głowie raz wkładając pieluchę, raz same majtki
    [szukam usilnie czegoś pozytywnego] częściej na nocnik siada. ale wciąż nic w nim nie zostawia
    2007, 2009, 2016

Uprawnienia umieszczania postów