Witam Wszystkie Chustomaniaczki
Mam na imię Karolina i jestem z Wrocławia, moja przygoda z chusta dopiero sie zacznie...czekam na zamowiona paczke z wielkim podnieceniem! Jestem mamusia
Witam Wszystkie Chustomaniaczki
Mam na imię Karolina i jestem z Wrocławia, moja przygoda z chusta dopiero sie zacznie...czekam na zamowiona paczke z wielkim podnieceniem! Jestem mamusia
Witaj - mamy prawie rówieśników, moja Tosia jest 9 dni młodsza i bardzo odpowiada jej zachustowanie
Witaj wsród chustomaniaczek![]()
A jaką chustę sobie kupiłaś?
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009
Witaji uchyl rąbka tajemnicy jaka chusta będzie w paczce.
Agnieszka 24.08.2003
Aleksandra 07.07.2007
Pominieta nazwa glownego zagadnienia!!!! Prosimy o sprostowanie niedopatrzeniaZamieszczone przez bprusek
![]()
Jezyk niemowlat mam, tyle ze moj maluszek nie chce spac w dzien, a jak juz uda sie go zalulac to gora 20 min i koniec- na dworze chetniej zasypia.
Co do chust- poczatkowo planowalam bebelulu, zachwycona nia wyladowalam na stronie producenta itp. Po nitce do kłębka- zeby nie miec wyrzutow sumienia, ze nie zglebilam tematu, postanowilam poczytac opinie o bebelulu.Poczytalam i zmienilam zdanie! Teraz czekam na girasol meksykanska opuncja... mam nadzieje ze bedzie mi sluzyc!! moze gdybym trafila na forum wczesniej wybralabym cos innego.
Miłego dnia dziewczyny
witamy serdecznie![]()
pamiętam jakie to fajne uczucie dostać paczę z pierwszą chustą![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
u nas tracy hogg nie rozwiazala tak ladnie problwemu ze spaniem jak chusta
wiec zycze powodzenia
milego noszenia
a kiedy dziecko w chuscie spi na forum dwie raczki moga pisac![]()
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
Witaj. To będziesz miała bardzo fajną chustę! Wiem bo sama taką noszę![]()
Iza też tak miała. że spała po 20 min i koniec więc albo był czas na prysznic, albo na jedzenie i koniec bo tu płacz. Jednak teraz ma już skończone 5 miesięcy i ładnie śpi w dzień i w nocy chociaż też korzystam ze wskazówek zawartych w książce na razie działa i oby tak zostało. Wiadomo na świeżym powietrzu śpi się najlepiej a już zwłaszcza w chuście. Ja też mam girasola i to całkiem przyjemna chusta Iza zasypia w niej po paru minutach i jest czas np. na pisanie![]()
WITAM SIE I JA
aaa i ja tez mam girasolka![]()
witaj Wrocławianko![]()
Hania, 05.11.2007 r. i Ula, 08.07.2011 r.
Dzieki dziewczyny !!
obawialam sie czy ten girasol bedzie dobry
agata_t - witaj Wrocławianko !!!wiesz cos moze o jakmis spotkanku, zlocie czy warsztatach we Wrocławiu
Dziewczyny! macie jakies rady na poczatek?? na co zwrocic uwage, na co uwazac, wiem ze bede cwiczyc z mezem na misiuna poczatek
Rady moje na początek to nie zrażać się w razie problemów i ćwiczyć wiązania jeśli od razu nie wychodzą! Poza tym, to po prostu musisz pomotać trochę i jak się pojawią problemy to wrzucać foty na forum i będziemy radzićWitamy!
...:::ala mama gosi prędko urodzonej 10 lipca 2007:::...
Witaj imienniczko! Miłego noszenia w pięknym girasolku!
Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]
Witamymiłego noszenia w chuście!
Tymoteusz 2007, Natan i Beniamin 2009, Blanka 2013
Dziewczynynic nie pisze bo moja chusta jeszcze nie przyszla...wyslana zostala 2 tyg temu i nic- poczta robi z nas debili normalnie
![]()