Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Azory - ul. Chełmońskiego, Stachiewicza

Chusteryczka Awatar Asikka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie Azory - ul. Chełmońskiego, Stachiewicza

Jakaś mama krąży po moich okolicach, zamotana w pomarańczowo-niebiesko-kolorową chustę chyba Katja (ale słaba jestem w zgadywaniu). W poniedziałek mijałyśmy się koło liceum nr XIV - tylko, że ja wózkiem jechałam. Dziś koło skrzyżowania ulic Chełmońskiego i Stachiewicza.
    Jesteś tu może chustomamo?
    Elficzka Em - 15.03.2009r i Elfik Ad - 21.05.2012r

Chusteryczka
    Miejscowość
    Wieliczka

Domyślnie

wow, dopiero teraz zauwazylam tego posta
    To ja, to ja. A zastanawialam sie, czy spotkam jakies nosicielki w okolicy. Tak to katja. Mieszkam blisko tego liceum, ale od niedawna.
    No i prosze sie ujawniac z chusta, a nie z wozkiem zebym wiedziala ze jest wiecej chustomam na Azorach.
    Pozdrowionka
    Gosia

Chusteryczka Awatar Asikka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Witam! Mam nadzieję, że się znów spotkamy, tym razem zamotane obydwie Ja mieszkam bliżej parku na Stachiewicza. Narazie dzieć chory ale jak się gilów w nosie pozbędziemy to będziemy Cię poszukiwać na spacerach
    Elficzka Em - 15.03.2009r i Elfik Ad - 21.05.2012r

Chustofanka Awatar magdulinska
    Miejscowość
    Warrington/UK

Domyślnie

A ja zobaczyłam Waszego posta i tez zaglądam bo na Azorach na Chełmońskiego mieszkałam kilka lat jak studiowałam. No i tak mi sie przypomniały stare, dobre czasy

Chusteryczka
    Miejscowość
    Wieliczka

Domyślnie

Mam nadzieje, ze sie niedlugo spotkamy My na razie tez nie wychodzimy, bo zeby mecza mojego Piotrusia, a ja troche przeziebiona jestem, musze uwazac, zeby go nie zarazic...
    Hehe, moj maz znalazl Twojego posta, bo wczoraj byl zamotany na spacerze w parku przy ogrodkach dzialkowych i widzial jakiegos chustotate w niebieskiej chuscie. Z daleka nie widzial co to za chusta, ale liczyl na to ze sam zostal zauwazony i moze ktos na forum o tym napisal

Uprawnienia umieszczania postów