No to sama juz nie wiemOczywiscie zadnej wełenki nawet nie macalam, opieram sie tylko na tym co przeczytałam na naszym forum
![]()
No to sama juz nie wiemOczywiscie zadnej wełenki nawet nie macalam, opieram sie tylko na tym co przeczytałam na naszym forum
![]()
A moja jeszcze nie przyszła...![]()
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l
A mnie się podobie ten róż ze zdjęcia!![]()
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l
Dokładnie tak. W Grecjach było 20% wełny, w paskach 37%. O Grecji pisano zgodnie na całym świecie, że nie gryzie. Wzięliśmy tu podobną wełenkę, mnie nic nie szczypało, byłam zatem spokojna, że tym razem będzie podobnie do Grecji. Teraz sobie myślę, że może wrażliwość skóry to sprawa indywidualna. Mam nadzieję, że jednak nie będzie Was nic podszczypywać albo, że to minie.
ja mam różowa wełenkęDla mnie na pierwszy rzut oka ten róż wygląda na delikatny wrzosik. Dla mnie to ok bo bardzo lubię ten kolor. Dodatkowo jest lekko połyskująca co dodaje jej wg mnie szlachetności. Po praniu jest miękka i mnie akurat nie podgryza. Nie mam zbyt dużego porównania z innymi chustami ale podoba mi się to, że ma mniejszy węzełek niż didkowe fale
Wydaje mi się że będzie to nasza ulubiona chusta przez dłuższy czas![]()
Po tych zdjęciach stwierdzam, że fiolecik ładniejszy
Ale i tak żadna z nich dla mnieI podpytuję za Joawoj - a nowsze nowości to co i kiedy, hę?...
Julka 2001, Zosia 2007
Dziewczyny, a powiedzcie proszę czy te wełenki trzymają długośc po praniu? Bo się przymierzam do fioletu,a 4,6 to dla mnie takie akurat i gdyby miała się skurczyc to musiałabym wziąc 5,2...
Moje skarby:
Ania 13.08.2004
Nina 19.01.2006
Staś 18.03.2009
no i Tomasz - mąż
własnie miałam pisać o długości - 6 czyli standard jest naprawdę długa. po zawiązaniu kieszonki ogony z tyłu mam do ziemi, kiedy zawiążę je z przodu, to i tak spod kurtki wystają. i trzyma długość po praniu.
jestem po 3 godzianch spaceru - nosi przerewelacyjnie!!!!
aha, i kto nas nie zobaczy, mówi od razu: ale fioletowa chusta! także wątpliwości co do koloru raczej niet.
podsumowując - bomba!!!
Natalio, prosimy o kolejne nowości![]()
róż rządzi! Fajnie, że go zamówiłam (mi jest nieładnie w fioletach - wyglądam jak trup)![]()
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
I ja jestem bardzo zadowolona z nowej wełny Nati! Kolor świetny, nie taki cukierkowo-przesłodzony, a jednak wdzięczny, dziewczęcy róż. Potrzebowałam czegoś takiego w moim ciemnym stosiku
Mnie wełna w tej chuście absolutnie nie gryzieJest cieńsza niż wełniana gracja, moim zdaniem ściślej tkana niż wełniane pasiaki Didka.
Chusta może i sprawia wrażenie sztywnej, ale to tylko wrażenie. Nie jest po prostu tak lejąca się jak bambus, ale doskonale współpracuje, świetnie się układa na dziecku
Bardzo jestem zadowolona z nowego nabytku![]()
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha